Rate this post
 • Neem de regie over je eigen gezondheid
  Rate this post

  Heb je wel eens het gevoel de controle over je gezondheid kwijt te zijn? Dat de focus in het leven komt te liggen op problemen in plaats van op plezier, zin hebben in … en ‘gewoon’ lekker bezig zijn?

  Zelf – veranderingen doorvoeren
  Je hebt, om vitaal, gezond en blij te zijn, zelf meer in de hand dan je in eerste instantie denkt. Het doorvoeren van veranderingen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning vormen een goede basis voor herstel. Kleine ­levensstijlaanpassingen maken vaak al dat je weer rust en ruimte ervaart in je leven.

  Samen – begeleiding en ondersteuning
  Bart Reurink is al 20 jaar gespecialiseerd in het behandelen van chronische aandoeningen en (top)sportblessures. Zijn ervaring en kennis hebben geleid tot een brede unieke benadering om succesvol gezondheid te bevorderen. Combinaties van supplementen, acupunctuur en het werken aan overtuigingen ondersteunen veelal tot snelle verbetering en herstel van gezondheid.
  Neem nou als voorbeeld maag-darmklachten. Bij de één werkt het drinken van citroensap en/of gember met water heel snel om de spijsvertering weer op orde te krijgen. Iemand anders heeft ondersteuning nodig om stress de baas te worden. En soms kom je via het eerste consult en aanvullend onderzoek tot de conclusie dat er in oorsprong al ­voedingsallergieën waren. Kortom: er wordt altijd persoon-specifiek gekeken naar de klacht en de ontstaansgeschiedenis.

  Zelf – op eigen kracht verder
  Daarna kun je op eigen kracht verder. Je hebt klachtgerichte adviezen gehad die passen in jouw leven. We hebben stapsgewijs een aantal keren samengewerkt aan jouw herstel.
  De toegepaste therapie heeft rust gebracht in het brein, de stofwisseling, de spijsvertering en het immuunsysteem. Je voelt je weer energiek en gezond. Met nieuwe inzichten ga je op eigen kracht verder. Velen zoeken nieuwe uitdagingen. Blij afscheid nemen van elkaar is altijd weer een mooi moment.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply