Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Neem je geluk in eigen hand

  Je wil je niet langer verschuilen achter onzekerheid, de mening van een ander, het gevoel dat je het niet waard bent. Je wil niet langer uitstellen of wachten tot anderen het bij je ontdekken of je toestemming geven, maar in jezelf geloven! Je wil leven vanuit je hart en bijdragen aan de wereld. het leven creëren dat bij jou past. Mee eens? Denk dan eens aan holistische counseling!

  Holistische counseling gaat ervan uit dat je als ziel naar de aarde komt om verschillende levenslessen te leren. Je bent een ziel in een lichaam. Je ziel is van nature sprankelend, ­liefdevol, vrijgevig, zacht, krachtig, sterk en puur. Maar door je leven, door je opvoeding, door overtuigingen van je (voor)ouders, ­omgeving, cultuur en door vorige levens, zijn er ‘wonden’, beschermlaagjes of blokkades ontstaan. Met de counseling kan ik je helpen je weer in contact te brengen met wie je ten diepste bent. Daarvoor kan het nodig zijn om te kijken welke pijnen en oude overtuigingen in de weg zitten, die je tegenhouden of belemmeren helemaal jezelf te zijn en/of wat jij nodig hebt om volledig in je kracht te gaan staan! Het mooie is dat de antwoorden al in jou liggen opgeslagen. Ik help je deze naar boven te halen. En tegelijkertijd helpen mijn levenservaring, opleiding, persoonlijke ontwikkeling en hooggevoeligheid me af te stemmen op wie je ten diepste bent.

  Mail of bel voor een gratis inspiratiesessie, waarin we kijken waar je nu staat, waar je naartoe zou willen en wat je tegenhoudt of welke stappen je mag zetten!
  Of meld je aan voor de workshop. ’Ik heb me Lief’ op vrijdag 3 juni of ‘het Kind in Jezelf’ op 15 juli.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply