Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Neem het heft in eigen handen
  Rate this post

  Veel vrouwen zijn constant bezig met het voldoen van verwachtingen van anderen: carrière, kinderen, partner, familie… Ze vergeten daarbij zichzelf. Ze hebben het te druk en genieten niet bewust van het moment. Ze zitten te veel in het hoofd en te weinig in het gevoel. Dat kan klachten geven als continu moe zijn of depri zijn tot een burn-out. Herken je dit ook?

  We streven allemaal naar meer geluk, terwijl dat er eigenlijk al is, namelijk in jezelf! Dit klinkt wat zweverig, maar met wat uitleg is het zo praktisch als het zijn kan. Malvatherapie en mindfullness kunnen helpen om meer in je gevoel en minder in je hoofd te zitten, wat leidt tot meer rust.
  Bij malvatherapie wordt een klacht, ziekte of probleem wordt vanuit een holistisch perspectief bekeken. Er wordt gekeken naar de lichamelijke klacht, de psychosociale invloeden daarop en de energetische oorzaken. Hierdoor ga je beter begrijpen waarom iets zich voordoet in jouw leven. Daardoor leer je jezelf beter begrijpen, zodat je vervolgens bijpassende keuzes kunt maken. Niet alleen de klacht wordt behandeld, maar ook de oorzaak wordt aangepakt. Malvatherapie is een lichaamsgerichte therapie, en je merkt direct dat een behandeling werkzaam is. Je ervaart meer rust, de klacht vermindert en je voelt jezelf beter in balans.
  Mindfulness heeft niets te maken met het wegvluchten uit de werkelijkheid, maar heeft juist alles te maken met in het ‘nu’ leven. Met het in het ‘nu’ voelen, ruiken, proeven en heel bewust omgaan met je leven, je keuzes en het werk wat je op dit moment doet. Mindfulness kun je oefenen; iedereen kan het leren. Na 6 tot 10 sessies ben je volledig in balans, sta je sterker in je schoenen en kun je echt jezelf zijn, zodat je de juiste keuzes kunt maken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply