Rate this post
 • Neem maar afscheid van je lovehandles
  Rate this post

  Het is je eindelijk gelukt om van die overtollige kilo’s af te komen, maar die laatste ‘vetribbeltjes’ lijken maar niet te willen verdwijnen. Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen! Een operatieve ingreep lijkt de enige methode, maar wat nu als je dát niet ziet zitten?

  Wanhoop niet, want dan is er toch een goede oplossing voor je. Cryolipolyse is dé manier om probleemzones aan te pakken en je silhouet te verbeteren. De medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met contrast cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet (het vet waar je graag vanaf wilt) om in bruin vet dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden, en remmen ze de aanmaak van nieuwe vetcellen. Je verliest meerdere centimeters en je huid wordt steviger en strakker.

  Pijnloos en veilig
  ‘De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en we gebruiken geen zuignappen’, legt Symkje Valerius van inbalansdrachten uit. ‘We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten heerlijk onder een dekentje terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen de 4 tot 6 en 41 graden. De eerste keer dat de wraps de temperatuur van 4 tot 6 graden bereiken, voelt dat inderdaad heel koud, maar na een minuut ben je hieraan gewend en kun je genieten van een kopje thee of koffie.’

  ‘Mijn buikomvang is 14 cm afgenomen!’
  Ik ben bij Symkje 11 kilo afgevallen met SLIMdiet, maar mijn buik bleef slap en vol. Ik zou al starten met de MYA om het weer strak te krijgen, maar toen vertelde Symkje dat ze het allernieuwste omtrent plaatselijk vet verliezen in haar salon krijgt. Daar had ik wel oren naar. Symkje legde uit hoe het apparaat werkt en dat het 100% veilig is, medisch gecertificeerd, en dat er al mooie resultaten zijn geboekt bij salons van collega’s. Dus ik ben van start gegaan. Symkje nam al mijn maten op en ik heb een pakket van drie behandelingen genomen, waarbij ik een vierde behandeling gratis kreeg. Dat was mooi mee genomen. Na die vier behandelingen was mijn buikomvang met 14 cm verminderd. Het is een heel prettige behandeling om te ondergaan. Symkje doet twee grote wraps om je buik heen, en dan zet ze het apparaat aan. Dat wordt heel koud: 4 graden. Het bevriest niet, dus de huid raakt niet beschadigd. De behandeling duurt 55 minuten. Kortom: ik ben zeer tevreden met de TC Cryolipolyse. Het is een veilige manier om van je vet af te komen. Geen zuignappen maar grote, zachte wraps en een snel resultaat!

  Marja – 53 jaar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply