Rate this post
 • Neem zelf de regie bij jouw proces
  Rate this post

  ‘Mevrouw, u heeft borstkanker’. Zomaar staat de wereld op zijn kop: je krijgt te horen dat je kanker hebt. Van mens word je ineens patiënt. Het is het begin van een angstige en onzekere periode waarin je veel vragen hebt. Frauke van Leeef! zet met jou deze vragen op een rijtje. Zo kun je zelf de regie nemen bij jouw proces. Frauke helpt kanker bespreekbaar maken in je gezin. Kanker heb je immers nooit alleen.

  Wat kan Leeef! voor je doen?
  – Leeef! helpt je met het op een rijtje zetten van al jouw vragen en wensen. En dat maakt dat je goed beslagen ten ijs komt. Je hebt nu een lijstje met vragen die je aan je arts kunt voorleggen zonder iets te vergeten. Zo kun jij beslissingen nemen waar je volledig achter staat. Soms komt het namelijk voor dat, als je een moeilijk gesprek hebt met je arts, je volledig dichtklapt. Emotioneel en vol vragen sta je weer buiten. Wij gaan, als je wilt, mee naar het ziekenhuis om de vragen te stellen die je gesteld wilt hebben. ­Achteraf maken we een verslag, zodat je het allemaal kunt teruglezen.
  – Kanker gooit je leven op z’n kop. Fysiek, maar zeker ook emotioneel. Voor je herstel is het prettig om jezelf ook emotioneel weer op orde te krijgen. Door Fraukes jarenlange ervaring als coach en therapeut krijg je inzicht in jezelf. En daardoor leer je anders te kijken naar jezelf, de wereld en je ziekte. Hierdoor kun je er gemakkelijker mee omgaan.
  – Leeef! is gespecialiseerd in Healing Touch-behandelingen. Dat zijn energetische behandelingen die bij kanker erg goed werken. Bijvoorbeeld na de operatie een behandeling voor ontspanning en pijnverlichting, of na een chemokuur ter vermindering van vermoeidheid en misselijkheid. Healing Touch-behandelingen werken altijd mee aan een beter en sneller herstel. Je kunt, als je dat liever wilt, ook kiezen voor een voet- of ontspanningsmassage. Die werkt ook zeer helend en ontspannend.
  – Borstkanker-yoga is een logisch vervolg op de ­revalidatie volgens de vrouwen die meegedaan hebben. In een veilige groep ontspannen en bewegen en het delen van je verhaal. En een net zo belangrijk onderdeel is het (her)ontdekken van je doel en met elkaar praten over zingeving.

  Samenwerking
  Leeef! werkt fijn samen met Sieka van Verborgen Krachten. Hierdoor kunnen wij onze agenda’s beter op die van jou afstemmen. Wij bieden je een luisterend oor. Jouw verhaal en jouw vragen staan centraal. Samen proberen we het je gemakkelijker te maken om de behandelingen te ondergaan. Dit bespaart je veel energie. Energie die je goed kunt gebruiken voor het herstel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply