Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • NEI: mooie methode voor iedereen!
  Rate this post

  Voor iedereen wel herkenbaar: een verkoudheid, hoofdpijn een ontsteking waar je te lang mee door blijft lopen. We onderdrukken de pijn en hebben geen tijd om er even bij stil te staan. Met NEI kan dat nu ook anders.

  ‘NEI’ staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’. Dit is een mooie, unieke methode om de oorzaak van lichamelijke en/of emotionele klachten op te sporen. Met behulp van de biotensor maak ik contact met het onder-bewuste en kunnen blokkades tussen je bewuste en onder-bewuste opgespoord worden. Hierbij is het niet noodzakelijk om de volledige emoties weer op te roepen ente herbeleven. Lange praatsessies zijn dan ook niet nodig.

  Enkele voorbeelden waarbij de NEI-methode voor kinderen een geweldige uitkomst is: huilbaby’s / bedplassen of moeite met zindelijk worden / angsten, zoals faalangst / slaapproblemen / gebrek aan zelfvertrouwen / hooikoorts of allergieën / concentratie- of leerproblemen / AD(H)D / dyslexie en dyscalculie / autisme / onverwerkte traumatische ervaringen / huidproblemen.

  Vaccinaties kunnen ook blokkades vormen die een verdere genezing in de weg staan. Deze kunnen voor uiteenlopende klachten zorgen, bijvoorbeeld gedragsstoornissen, onrust, agressie, luchtweginfecties en immuun­problemen. Ik kan, met behulp van de biotensor, de vaccinatieschade opsporen. De vaccinaties kunnen ontstoord worden met homeopathische geneesmiddelen (Isotherapie). Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de resultaten onvoorstelbaar kunnen zijn. Ik heb drie hooggevoelige kinderen. Mijn jongste zoontje (nu 4 jaar) sprak tot 3,5 jaar onverstaanbaar; hij had zijn eigen taal. Na het ontstoren is hij goed gaan praten. Mijn dochter Charlotte (7 jaar) is een deel van haar onrust hierdoor kwijtgeraakt en mijn zoon Sebastiaan (12 jaar) is rustiger geworden, minder snel geïrriteerd en boos.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply