Rate this post
 • Net even anders!
  Rate this post

  Studio 44 Tattoos in Zoetermeer is geen doorsnee tattooshop zoals vele andere. Je gaat er niet naartoe voor ‘zomaar’ een tatoeage, maar voor een exclusief ontwerp. Bezoek op afspraak onze gezellige studio waar het thema “Marvel & Rock ’n Roll” bijdraagt aan een leuke en ontspannen sfeer.

  Eigenaar Erwin de Werd heeft 25 jaar ervaring in de kunstwereld als illustrator. Hij heeft in zijn carrière talloze illustraties gemaakt, waaronder ‘artist impressions’ (interieur- en exterieurschetsen van gebouwen) en boekillustraties. Zo is Erwin onder andere de geestelijk vader van Rick de Kikker, de mascotte van attractiepark Duinrell, en is hij verantwoordelijk voor veel van het creatieve werk bij Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

  Een tattoo moet bij je passen. Felgekleurd of zacht geschaduwd, mooi realistisch of oriëntaals? Misschien juist net even anders: 3D bijvoorbeeld of een gedetailleerd ‘mini-schilderijtje’ op je lichaam… Iets om goed over na te denken dus. ‘Een tattoo maak je samen’. Dat is het motto van Erwin.
  Bij Studio 44 tattoos krijg je vooraf intakegesprek (consult), waarbij uitvoerig wordt besproken wat je wensen zijn. Het is uiteraard handig dat je goed voorbereid bent en ongeveer weet wat voor kant je op wilt. Tijdens het gesprek ontstaan er meestal al mooie ideeën en kan er een indicatie worden gegeven van de kosten. Ook wordt er dan een datum geprikt voor het zetten. Hou wel rekening met een aanzienlijke wachtlijst, zoals dat bij elke gerenommeerde shop of studio het geval is. In de tattoowereld wordt geduld dan ook beloond met een tattoo die je voor de rest van je leven met trots kunt dragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply