Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • New books, please…
  Rate this post

  De Leeshoek: speciaal geselecteerde boeken voor jou!

  Komt een vrouw bij de super van Angela Groothuizen
  Bij alles wat Angela Groothuizen doet, of het nou zingen, presenteren of schrijven is, heeft ze één motto: zichzelf blijven. Recht voor z’n raap, warm, ad rem en vol humor.
  Die eigenschappen vind je ook terug in de columns die Angela schrijft. In het hectische leven van een beroemdheid blijft Angela vooral met beide benen op de grond en weet ze dagelijkse situaties de ene keer met veel scherts en de andere keer heel gevoelig op te schrijven. Of het nu gaat om blonde, knappe mannen, de dood van een dierbare vriend of bier met ossenworst in Nunspeet.
  prijs: € 15,- verschijnt juni 2015

  Getelde Dagen van Siska Mulder
  Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in ’t Gooi… Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd. Er laait een strijd tussen hen op die zó hevig wordt, dat ze in een vechtscheiding belanden. Wantrouwen en wraak voeren de boventoon. Als het dieptepunt bereikt lijkt, voltrekt zich een ramp: de kinderen worden ontvoerd. Het drama brengt Remie en Laurens weer dichter bij elkaar en ze zetten alles op alles om hun gezin te redden. Maar valt het noodlot nog te keren?
  ‘Getelde dagen’ laat de verwoestende werking zien van een gestrand huwelijk. In deze hedendaagse thriller is de groeiende spanning voelbaar op elke bladzijde. Van de ontknoping zal de lezer nog lang wakker liggen: de keerzijde van de liefde blijkt inktzwart.
  prijs: € 19,99 (paperback) onlangs verschenen

  Geronimo van Leon de Winter
  In ‘Geronimo’ lezen we hoe een groep Navy Seals de wereld misleidt over het lot van de man die de tot nu toe grootste terreurdaad van de eenentwintigste eeuw op zijn geweten heeft. In duizelingwekkende vaart neemt Leon de Winter de lezer mee in een verhaal dat op vele continenten speelt en met elk hoofdstuk een verrassende wending neemt. Intussen speelt hij met de vraag of de officiële versie van de dood van Osama bin Laden de enige waarschijnlijke is. ‘Geronimo’ is De Winters meest gewaagde roman; een dans op het hoge koord van de verbeelding.
  prijs: € 19,90 (paperback) onlangs verschenen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Mia Back op september 5, 2015, 10:19 am

  Het boek Margje van Jan Siebeling heeft mijn voorkeur

  Beantwoorden →