Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niemand die het ziet
  Rate this post

  We kennen allemaal wel iemand die met de dag kaler en kaler wordt. Maar dit hoeft voortaan geen zorgpunt meer te zijn. Als het met de leeftijd toeneemt of als je al heel jong last hebt van zichtbare kale plekken op je hoofdhuid, is microhaarpigmentatie dé manier voor je om dit te veranderen.

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is microhaarpigmentatie (mhp) géén chirurgische ingreep. De microhaarpigmentatie-behandeling wordt uitgevoerd met een ultradun naaldje en speciale pigmenten die het mogelijk maken haren of haarstoppeltjes na te bootsen die niet van echt te onderscheiden zijn. De behandeling wordt onder meer toegepast om haaruitval te camoufleren en eventuele littekens na een haartransplantatie of trauma te verbergen.

  Geschoren look
  Een geschoren look kan met mhp, ook wel stoppeltattoo, worden toegepast bij gedeeltelijke en volledige kaalheid en wekt de illusie van hele korte stoppeltjes waar je eerst aan zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken. Bij deze behandeling is het belangrijk om het eigen haar, wat er tenminste nog is, kortgeschoren te houden voor het meest realistische resultaat.

  Verhoging haardichtheid
  Dunner wordend haar of kale plekken kunnen veel impact hebben op je zelfvertrouwen. Door de hoofdhuid tussen het haar te camoufleren met hoogwaardige pigmenten zal het haar na een aantal behandelingen voller ogen. De techniek kan bij iedereen worden toegepast, zowel man als vrouw, en bij eventueel groter wordende plekken worden uitgebreid. Ook littekenweefsel kan gecamoufleerd worden, vaak tot wel 80% na een aantal behandelingen. We behandelen littekens alleen wanneer deze rustig zijn en minimaal een jaar oud.

  Zeer secuur werk
  Microhaarpigmentatie is een zeer secuur werk wat alleen door ervaren en opgeleide specialisten kan worden uitgevoerd. Conny Leeuwenhage van Body Essentials is zo iemand. Het reconstrueren van een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn en het meer onzichtbaar maken van littekens is voor haar een uitdaging. Zij weet hoe groot de onzekerheid kan zijn bij haarverlies en neemt dan ook alle tijd voor iedere klant. ‘We stoppen daarom pas als je 100% tevreden bent’, zegt Conny. ‘Voordat we iemand behandelen, hebben we altijd een uitvoerig intakegesprek waarin we alle informatie verstrekken over de behandeling. We geven we een eerlijk advies over de mogelijkheden. Voordat we overgaan tot een volledige mhp is het mogelijk een proefstukje te laten zetten. Dit is aan te raden als je een verleden hebt met allergische reacties, maar ook als je twijfelt of deze behandeling voor jou geschikt is. Het zetten van een proefstukje is in combinatie met een consult gratis.’

  Bij Body Essentials wordt het zetten van PMU veilig uitgevoerd. Conny heeft ruim 25 jaar ervaring, is gediplomeerd, heeft de A -Status bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Gediplomeerde Permanente make-up specialisten) en is GGD goedgekeurd. Conny luistert goed naar je wensen en je bent daarom in goede handen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply