Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Niemand kon mij helpen’
  Rate this post

  ‘In maart 2016 ben ik bevallen van mijn derde kind. De bevalling ging soepel, het verliezen van mijn zwangerschapsbuikje niet. In het begin dacht ik dat dit vanzelf minder zou worden. Het hoorde er toch immers bij? Ik was pas net bevallen.’

  ‘In de zomer vroegen mensen aan mij of ik weer zwanger was. Nee dat was ik niet. Ik was blij toen de winterperiode aanbrak, ik kon mij verschuilen onder mijn dikke jas. Na de eerste verjaardag van mijn jongste kind begon de zon weer door te breken en langzamerhand gingen de dikke winterkleren uit. Ik voelde me niet fijn in de niets verhullende kleding en opnieuw kwam de vraag of ik zwanger was. Vreselijk moe werd ik ervan! Soms zei ik gewoon ‘ja’ om van de vragen af te zijn.’

  ‘Toen ik merkte dat er bij mijn kinderen op school door de ouders geroddeld werd over de vraag of ik weer zwanger was, was voor mij de maat vol. Ik zat vaak verdrietig op de bank en voelde me depressief. Er zat maar een ding op en dat was een afspraak maken bij de huisarts. Kort heb ik getwijfeld of ik misschien wel zwanger was. Dit was niet het geval. De huisarts vertelde mij dat ik zwakke buikspieren heb en dat deze spieren de bolle vorm aan mijn buik geven. Hij verwees mij door naar de plastisch chirurg en die gaf de diagnoses navelbreuk en buikwandbreuk. Enkele dagen daaropvolgend ging ik naar het ziekenhuis voor een scan van mijn hele buik en een plan voor een operatie. Er zou een buikwandcorrectie worden uitgevoerd. Ik was blij, eindelijk werd er iets aan mijn buik gedaan!’

  ‘Mijn blijdschap was snel weer weg, want het bleek dat mijn buikspieren te ver uit elkaar staan. De operatie kon toch niet worden uitgevoerd. Ik moest het maar accepteren. Dit wilde ik niet! Er moest toch iets te doen zijn aan mijn buik? Ik besloot om het heft in eigen handen te nemen en op zoek te gaan naar een organisatie die mij wél kon helpen. Ik kwam uit op de website van Easyslim.nu en heb de hele site uitgespit. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Mijn man haalde mij over om een proefbehandeling te ondergaan en ik heb een afspraak gemaakt.’ ‘Ik kwam terecht bij Karin (eigenaar Easyslim.nu) en dit voelde erg goed.Tijdens de behandeling voelde ik mijn buikspieren samentrekken. Eindelijk gebeurde er iets! Ik was razend enthou­siast. En toen ik hoorde dat ik na de eerste behandeling al een aantal centimeters was kwijtgeraakt kon mijn geluk niet op! Ik besloot een behandeltraject van 10 weken in te gaan.’
  ‘Door de lieve dames van Easyslim.nu en het verliezen van 18 centimeter buikomtrek werd ik steeds enthousiaster. Kon ik mijn ervaringen delen met anderen? Ik wilde zelf wel aan de slag met een Easyslim.nu-studio. Binnen twee maanden was het geregeld. Inmiddels ben ik al ruim acht maanden bezig in mijn eigen studio. Ik heb veel vrouwen, maar ook mannen, kunnen helpen hun figuur weer terug te krijgen.’

  ‘Veel klanten denken dat zij de enige zijn die niet kunnen afvallen. Dit is niet waar! Zelf heb ik er ook last van gehad. Ik deel mijn verhaal graag met mijn klanten. Zo weten zij dat schaamte absoluut niet nodig is. Easyslim.nu is er om jou te helpen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply