Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet alles meer op een rijtje?
  Rate this post

  In moeilijke tijden zit je er zelf niet op te wachten om de administratie te moeten doen. Kim Administratieve Thuishulp in Tilburg schiet je in deze tijden te hulp. Wanneer je net iemand verloren hebt, je midden in een echtscheiding zit of welke andere situatie, dan heb je tijd nodig om de boel op een rijtje te krijgen. Maar niet alleen in bijzondere situaties staat Kim voor jou klaar. Ze is er voor iedereen die hulp en steun nodig heeft bij de administratie en organisatie van zijn of haar leven.

  Enkele jaren geleden kreeg eigenaar Kim Rakké zelf te maken met twee sterfgevallen in haar familie. Het viel haar toen op dat je nergens terecht kon als je hulp nodig hebt met de administratie. Voor deze mensen is zij in januari 2013 Kim Administratieve Thuishulp gestart. Kim helpt je graag wanneer je een dierbare verloren hebt, je gaat scheiden of net bent gescheiden, maar ook als je simpelweg niet goed kunt omgaan met de computer of wanneer je als jongere even niet meer weet hoe de dingen aan te pakken.

  Allerlei zaken
  Kim Administratieve Thuishulp kan jou met alles helpen op het gebied van administratie in jouw huishouden, of het huishouden van de overledene. Ze handelt samen met jou de post af, betaalt de rekeningen, verzorgt de correspondentie met instanties en zorgt ervoor dat de verzekering en andere papieren op orde blijven. Maar waar nodig kan je Kim nog veel meer andere zaken inschakelen. Zo gaat ze graag met je mee naar een afspraak of fungeert ze als aanspreekpunt.
  Kim Administratieve Thuishulp helpt niet alleen in bijzondere situaties, maar iedereen die hulp en steun nodig heeft bij het onderhouden van zijn of haar thuisadministratie.

  Ben je benieuwd wat Kim Rakké voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply