Rate this post
 • Niet goed in je vel? Laat je nakijken!
  Rate this post

  Net zoals een computer niet alleen bestaat uit hardware, maar ook uit software, bestaat ook de mens niet alleen uit een fysiek lichaam. We hebben ook een energetisch lichaam, dat het fysieke lichaam aanstuurt. En wanneer dat uit balans raakt, bijvoorbeeld door stress, kan je fysieke klachten krijgen.

  Het begint vaak met vermoeidheid, en daarna ontstaan bijvoorbeeld maag- en ­darmklachten, hoofd- of rugpijn, gewrichtsklachten of concentratieproblemen. Vaak kan de huisarts de oorzaak niet vinden. Het worden dan ‘vage klachten’ genoemd. Dat is ook niet zo gek, want de huisarts is alleen gespecialiseerd in het fysieke lichaam.

  Klachten verminderen
  Karen Waterlander van Praktijk SanaNova kan met behulp van een Healthscan het energetische lichaam scannen en de zwakke plekken ontdekken. Wat is er uit balans? Door de zwakke plekken op een natuurlijke manier te herstellen, zal de balans in het lichaam terugkeren. Als de energetische balans hersteld is, zal het fysieke lichaam volgen en zullen klachten verminderen of verdwijnen. Op deze manier wordt de oorzaak van klachten aangepakt.

  Klachten voorkomen
  Gezondheid is ons grootste bezit en voorkomen is beter dan genezen. De Healthscan geeft inzicht in eventuele verstoringen en tekorten. Een halfjaarlijks bezoekje aan de praktijk kan een prima idee zijn om je gezondheid te laten checken. Want waarom gaan we wel regelmatig met onze auto naar de garage voor een APK, en laten we niet regelmatig onze gezondheid controleren? Met een check-up kun je veel ellende voorkomen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply