Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet lekker in je vel?
  Rate this post

  Heb je lichamelijke klachten, loop je vast in je leven of zit je gewoon niet lekker in je vel, zonder dat je weet waar het vandaan komt? Leer om tot ontspanning te komen, zodat je klacht verdwijnt! Karin van Gorp van Coloryourlife, praktijk voor therapeutische begeleiding en ontspanningscurssusen, kan je helpen.

  Karin biedt psychosociale begeleiding. Het verschil met een ‘reguliere’ psycholoog is dat Karin zich niet alleen richt op geestelijke aspecten, maar ook op omgevingsfactoren: hoe gedraag je je op je werk? Hoe is je zithouding? Wat voor hobby’s heb je? Wat houdt de klacht in stand en wat staat jou daarin iets in de weg? Enzovoort. Die omgevingsfactoren kunnen genezing in de weg staan, dus het is belangrijk om ook die mee te nemen in de behandeling.

  Massage
  Voor de behandeling van klachten kan Karin massagevormen inzetten, zoals ontspanningsmassage, lymfemassage of nek-/ schoudermassage, hypnotherapie, voetreflex, energetische behandelingen. Ook werk ik veel met chakra’s in mijn behandelingen. De aanpak van Karin verschilt hierbij van die van de fysiotherapeut, omdat die alleen gericht is op de plek waar de klacht zich voordoet, terwijl de verbinding tussen lichaamsdelen (bijvoorbeeld de nek met de rug) vaak niet aan bod komt, waardoor zich in een later stadium een andere klacht kan voordoen. Karin gaat dieper op de klacht in, en kijkt naar jou als geheel van lichaam en geest. Iedereen is namelijk uniek in z’n eigen klacht! Ook bewustwording is een aspect van de behandeling. Je leert waarom het belangrijk is om je lichaam te ontspannen, zodat je buiten de behandelingen om kunt werken aan een betere gezondheid. De behandelingen werken ook preventief, waardoor je voorkomt dat je nieuwe klachten krijgt.

  Vergoedingen
  Karin is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Sessies worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je betaalt geen eigen risico, en je hebt ook geen verwijzing nodig van een arts om contact te kunnen opnemen met de praktijk.

  Coloryourlife is een laagdrempelige praktijk met slechts een korte wachttijd: je kunt na het maken van een afspraak meestal snel geholpen worden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply