Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet vooruit te branden?
  Rate this post

  Als je vermoeid bent en veel stress hebt gehad, of nog hebt, dan ben je niet vooruit te branden en zit je het liefst op een stoel te zitten. Voetreflex en gezichtsreflex kunnen je hierbij helpen. Je krijgt dan massages waardoor je je kunt ontspannen.

  Doordat je je ontspant, raak je de eerste paar keer nog vermoeider en denk je dat je er alleen maar slechter van wordt. Maar niets is minder waar. Je lichaam zorgt ervoor dat je hersenen registreren dat je moe bent en een stapje terug moet doen. Maar door de massage krijg je ook allerlei stofjes in je lichaam waar je lijf erg blij van wordt. Daardoor ga je weer vooruit en krijg je ongemerkt weer meer plezier in wat je doet.
  Dit kan ondersteund worden door het innemen van Royal Jelly. Dat zijn voedingsstoffen die in een bijenkolonie alleen door de koningin gegeten mogen worden. Daar zitten dus heel veel aminozuren en mineralen in. Doordat je veel van je lichaam geëist hebt, ben je een gedeelte mineralen, aminozuren en vitaminen kwijt en daardoor moe. Door dit aan te vullen, werk je dus van twee kanten aan je lichaam: zowel met massages als met dit voedingssupplement.
  Een andere manier, die nieuw is in Nederland, is Sujok handtherapie. Magneetjes op bepaalde plaatsen op je hand zorgen ervoor dat je meer energie krijgt. Er zijn een paar behandelingen nodig om je weer volledig sterk te maken, maar als je die combineert met een massage, gaat het dubbel zo snel.

  Bij Erna Hodenius van Via de Voeten kun je deze behandelingen krijgen, en Erna zorgt ervoor dat je weer snel beter in je vel zit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply