Rate this post
 • Niet zomaar een potje pillen…
  Rate this post

  De meeste mensen kennen G&W GezondheidsWinkel Libra wel, bekend door het grote assortiment natuurlijke probleemoplossers, glutenvrije artikelen, natuurlijke cosmetica en nog veel meer.

  Libra is in de regio Dordrecht / Papendrecht en omgeving een gevestigde naam. Het specialisme ligt in het oplossen van gezondheidskwalen op een natuurlijke manier, vaak door middel van voedingssupplementen, maar ook regelmatig ondersteund door aanpassingen in de voeding. Momenteel is het aanbod van voeding in de winkel sterk groeiend. Dit komt door de steeds grotere groep mensen met allergieën, bijvoorbeeld mensen met een glutenintolerantie. Hiervoor zijn speciale artikelen ontwikkeld zonder gluten erin. Bij Libra is er een zeer uitgebreid assortiment met glutenvrije artikelen; niet alleen brood, koek en crackers, maar ook snacks, gebak en andere lekkere dingen (niet op Brouwersdijk)!

  SuperFoods
  Naast het grote assortiment voeding is er natuurlijk ook veel aandacht voor de populaire SuperFoods. Deze zijn momenteel erg in trek bij zowel jong als oud! Een bekende SuperFood is de It’s Amazing Greens. Deze bevat diverse raw foods, zoals Chlorella, Spirulina en tarwegras. Dit is een echt ‘vitaliteits-kanon’! Lekker om een gezonde smoothie mee te maken met bijvoorbeeld sinaasappelsap en ander fruit erbij.

  Passend advies
  Niet alleen het assortiment is kenmerkend voor Libra, ook het advies en de prijzen zijn verrassend goed. Waar je ook voor komt: het getrainde team heeft altijd een passend advies met de beste artikelen voor je klaar. Enkele toppers die momenteel erg populair zijn, zijn de Natusor Garcina afslankcapsules. Deze geven echt een verbluffend resultaat en kosten momenteel maar € 14,95! Ook is er veel vraag naar de Puro Rode Gist Rijst capsules, producten die een natuurlijk alternatief zijn voor de statine-producten tegen een verhoogd cholesterol, maar dan zonder bijwerkingen. Je merkt gewoon dat de mensen ervan opknappen…

  Aanbiedingen
  Libra is aangesloten bij de G&W GezondheidsWinkels. Regelmatig verschijnt de G&W-folder met tal van aan­trekkelijke aanbiedingen!

  Kijk voor meer informatie ook eens op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply