Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Niets dan vakmanschap

  Jij bent toe aan vernieuwing! Hulp bij het vormgeven van jouw leefruimte is daarbij natuurlijk welkom. Uiteraard wil jij daarvoor iemand met passie voor het vak! Iemand met creativiteit en gevoel voor kleur, vorm, materiaal en functionaliteit. Iemand die producten levert van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wil jij jouw leefruimte tot leven laten komen?

  Bij d-sire keukens & lifestyle kun jij terecht voor meubelen, keukens, food&lifestyle, sanitair, audio, verlichting, ­accessoires én cadeauartikelen! Dit bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige keukens die opgaan in de architectuur van jouw specifieke leefomgeving. Keukenarchitect Sjoerd Bakker neemt jou stapsgewijs mee de creatieve diepte in van keukenontwerp, apparatuur- en materiaalkeuze tot compleet interieuradvies met kleur- en lichtplan voor jouw woning. Samen met zijn vrouw Baukje runt hij dit bedrijf. Zij kijken net iets verder dan jouw vraag. Daardoor komen zij tot verrassende oplossingen. Iedere keuken is uniek, maar toch hebben ze één ding gemeen: het eindresultaat waar zowel jij als zij trots op zijn.

  Karaktervolle merken
  D-sire keukens & lifestyle biedt vele merken aan. Voor ieder wat wils, maar altijd kwalitatief hoogwaardig, met een stoere uitstraling. Merken als apparatuur van Gaggenau, sanitair van JEE-O en schorten van Witloft zijn daar voorbeelden van. Gaggenau staat voor authentiek, sculpturaal, aanwezig en royaal. JEE-O is verfrissend, ambitieus, exclusief, extravert, stoer en brutaal. Witloft is op haar beurt te karakteriseren als ambachtelijk. Witloft biedt handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer. Dit merk wil haar liefde graag overdragen en deze stoere, authentieke schorten met karakter vragen om karaktervolle gebruikers.

  Een krachtig duo
  De eigenaren, Sjoerd en Baukje Bakker, zijn een bijzonder duo. Ze zijn kritisch, zoeken hun producten zeer zorgvuldig uit. Ze kijken naar wat bij elkaar past, zijn daarbij creatief en hebben oog voor detail. Nooit worden er massa’s aangeschaft! Daarnaast zijn ze vernieuwend, innovatief en bieden zij jou een wisselend aanbod aan producten. Ook vinden zij een goede service meer dan belangrijk. Zij staan voor moderne, stoere, mannelijke en pure producten!

  Jarenlange ervaring
  Sjoerd en Baukje zijn na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest als keukenarchitecten van een gerenommeerd merk een nieuwe weg ingeslagen. De vraag naar sanitair, ­verlichting, interieurontwerp en bouwkundig advies werd steeds groter. Vandaaruit zijn zij op zoek gegaan naar een nieuw concept met nieuwe merken, het liefst Dutch Design en Scandinavisch. ‘Je bezig houden met mooie dingen maken, dat is een puur voorrecht,’ zegt Baukje. Hun visie is dat een huis pas een thuis wordt als alles op zijn plaats valt. Door enkel te richten op de essentie, ontstaat rust en ruimte.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply