Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niets is persoonlijker dan een uitvaart
  Rate this post

  Waar de één graag wil dat er afscheid wordt genomen in kleine kring, gaat de ander voor het tegenovergestelde. Waar je ook voor kiest: Dineke de Ruiter Uitvaartzorg maakt er te allen tijde een passend afscheid van.

  Ons doel is dat de bezoekers na de herdenkingsdienst met een gevoel van herkenning naar huis gaan. Dineke de Ruiter en haar team staan bekend om de persoonlijke en professionele inzet en betrokkenheid. ‘Onze dienstver­lening wordt door nabestaanden beoordeeld met een
  9,8 en daar ben ik supertrots op’, aldus Dineke zelf.

  Voorregelen van uw uitvaart
  Dineke de Ruiter Uitvaartzorg staat ook voor vooruit­denken en planning. Liever regelen wij nú al een en ander met je voor jouw toekomstige uitvaart dan dat we op de dag van jouw overlijden je nabestaanden spreken. Het nu vastleggen van je uitvaartwensen voorkomt heel veel onnodige stress voorkomt bij je nabestaanden.
  Maak bespreekbaar wat jij belangrijk vindt. Dit schept duidelijkheid en kan zorg of angst wegnemen. Wij hebben hiervoor ook een kosteloos wensenboekje beschikbaar.

  Uitvaartkosten of verzekering
  Je kunt ook bij ons terecht als je ergens anders bij een grote maatschappij een verzekering of lidmaatschap voor jouw uitvaart hebt. Je bent namelijk vrij om te kiezen wie bij jou past. Verzekeringen keren de polissen gewoon uit en je ontvangt bij ons dezelfde ledenkorting.

  Helder en transparant
  Transparantie staat bij Dineke de Ruiter voor openheid en inzicht in de werkwijze en helderheid over de kosten. Wij hebben 3 uitvaartpakketten voor jou samengesteld. Voor een uitvaart die past bij jouw budget, inclusief de opbaring in het Afscheidshuys. Kijk hiervoor op onze website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply