Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuw adres, groter aanbod
  Rate this post

  Op 16 november 2015 is de Praktijk voor Orthodontie verhuisd van de Orfeoschouw 18 naar slechts 75 meter verderop richting de rotonde van de N-206. Het nieuwe adres is Coppeliaschouw 3. Deze nieuwe praktijk is volledig ingericht naar de allermodernste eisen van deze tijd. De patiënt staat hier ­duidelijk centraal.

  Een zeer vriendelijk ogende kleurstelling van de praktijk doet je geloven bijna thuis te komen. Je voelt je meteen op je gemak. Joan Hostmann: ‘Eindelijk worden de mensen niet meer onpersoonlijk uit de wachtkamer geroepen met een kille intercom’. Arnoud Boelens: ‘Deze nieuwe benadering wordt enorm door de mensen gewaardeerd en het open karakter van de praktijk hebben we teruggebracht naar meer privacy voor de patiënten.’ Allemaal kleine details die ten goede komen aan het fijne gevoel dat deze praktijk oproept.

  Persoonlijke benadering
  In de praktijk valt de persoonlijke benadering van de behandelaars Arnoud Boelens en Joan Hostmann op, samen met hun professionele team. Het hele team streeft naar de hoogst mogelijke perfectie, dat ook weer terug te vinden is in het hele behandelconcept.
  Arnoud praat rustig verder: ‘Een beugel kan een gebitsreddende ingreep zijn. Zo kunnen verkeerd doorbrekende tanden andere tanden kapotdrukken en scheefstand maakt poetsen moeilijk, waardoor er gemakkelijker gaatjes en tandvleesproblemen ontstaan.’ Hij vervolgt: ‘Wij krijgen hier allerlei leeftijden binnen. Veel 10- en 11-jarigen, maar ook veel volwassenen tot zelfs 73 jaar. Veel volwassenen hebben vroeger geen beugel gehad en zitten nu met de problemen, zoals veel te diep dichtbijten op hun verhemelte. Het aantal volwassenen is in onze praktijk tegen de 40%. Dit is landelijk gezien (circa 30%) extreem hoog. Het behandelen van kinderen geeft een extra dimensie aan het vak. De kinderen komen met plezier naar ons toe en het is geweldig hoe open de kinderen tegenover ons zijn. Het dankbaarste komt na afloop, als de tanden en kiezen prachtig staan en je ziet de blije gezichten.’

  Uitbreiding van de zorg
  De praktijk gaat samen met een implantoloog een extra uitbreiding van zorg bieden aan de patiënten. Per 1 januari 2016 zijn de werkzaamheden uitgebreid met de Praktijk voor Implantologie. Joan: ‘Vaak moet er ruimte gemaakt worden om een ‘nepkies’ (implantaat) te kunnen maken. Door dit eerst met een beugel voor te bereiden, kan het implantaat veel idealer geplaatst worden.’ Arnoud vervolgt: ‘Hiermee bieden we dus een extra service onder één dak.’
  Voor degenen die de beugel helemaal niet willen zien, is er nog de onzichtbare beugel aan de tongzijde.

  Mocht je geïnteresseerd zijn in de praktijk en de behandelwijze, maak dan een gerust een afspraak per mail of per telefoon en laat je voorlichten over de vele mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply