Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuw begin na de vakantie?
  Rate this post

  Voor de meeste mensen is de vakantie inmiddels voorbij, maar het gevoel dat je het anders wilt doen blijft hangen. In de vakantie heb je grote plannen gemaakt, en je wilt het deze keer goed aanpakken! Misschien wil je blijvend afvallen of gezonder gaan leven. Mogelijk ga je weer aan de studie of wil je van baan veranderen.

  Hoe zet je deze plannen om in daden en hoe voorkom je dat je weer terugvalt in oude patronen? Hoe gaat het deze keer wél lukken? Want een nieuw begin is fijn maar soms ook overweldigend. Een nieuwe start brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Deze keer kun je het anders aanpakken, wél laten slagen of beter doen. Hypnose kan je hierbij helpen.

  Weinig zelfvertrouwen? Dat is een heel normaal gevoel wanneer je aan iets nieuws of iets spannends begint, maar wanneer je dit gevoel voortdurend hebt, kan het je gaan hinderen en je kunt je hierdoor slecht gaan voelen. Negatieve gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’ en ‘ik kan dit niet’ steken dan steeds vaker de kop op.

  Je mogelijkheden ontdekken
  Gelukkig wordt niemand met een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen geboren. Vaak is het aangeleerd door negatieve ervaringen of (vaak onbewust) door de opvoeding. En wat je hebt aangeleerd, kun je ook weer afleren!
  Als je weer in jezelf gelooft en je eigen mogelijkheden ontdekt, sta je stabieler in het leven. Zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn belangrijke voorwaarden om je gelukkig en in balans te voelen. En als je in balans bent, kun je zowel met successen omgaan als met stress of tegenvallers.

  Gedachtestroom herprogrammeren
  Via hypnose communiceren we rechtstreeks met het onderbewustzijn. Op onderbewust niveau pakken we de oorzaken aan van negatieve gedachten en gevoelens. We herprogrammeren je gedachtestroom en verleggen de focus van het negatieve naar het positieve. Nieuwe gedachten en gevoelens verankeren we stevig in je onderbewuste. Daarnaast leer je technieken waardoor je snel je gevoel kunt veranderen en de controle terugkrijgt. Zo kom je weer in je kracht te staan en heb jíj de regie over je leven, je gevoelens, je gedachten en je gedrag. Deze keer gaat het je lukken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply