fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nieuw decennium? Nieuwe look!

  Wanneer je een bepaald kapsel gewend bent, kan je wat vastgeroest raken in je oude look. Maar er is weinig dat zo vraagt om een verandering, als het begin van een nieuw decennium! Stap uit je comfort zone en inspireer jezelf met de nieuwste haartrends.

  Hoe groter, hoe beter
  Het is dit jaar hét devies op haargebied: bigger is better. De trends wijzen op grotere kapsels, getoupeerde krullen en haarclips waarmee je je haar hoog kunt opsteken. Ook lange, gekrulde pony’s en kapsels met veel lagen zorgen voor volume. Is jouw haar van nature wat sluiker? Gebruik droogshampoo of volumepoeder in de aanzet van het haar om het wat extra stevigheid en grip te geven.

  Ga voor grijs
  Laat je je grijze haren altijd bedekken? Niet perse nodig, want grijs haar is weer helemaal oké. Als je je natuurlijke grijze kleur niet mooi vindt, kun je ervoor kiezen een grijze verf te gebruiken, bijvoorbeeld met een zilveren gloed voor een extra chique look. Warmere kleuren zijn dit jaar ook in, dus mocht je je niet helemaal over willen geven aan je grijze haren, zijn er nog genoeg opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit koper, chocoladebruin, warme blonde tinten, perzik en goudroze.

  Tip voor thuis!
  In de winter kan je haar het zwaar te verduren hebben. Temperatuurwisselingen, droge verwarmingslucht en sjaals en mutsen kunnen je haar beschadigen. Kies daarom voor haarproducten zonder al teveel toevoegingen die wél de hoofdhuid voeden. Want mooi haar begint bij een gezonde huid! Breng ook eens per week een haarmasker aan om te voorkomen dat je haar uitdroogt, en jij komt deze winter zonder kleerscheuren door. Maak je gebruik van een föhn, stijltang of krultang? Vergeet dan niet een heat protector te gebruiken! Daarmee bescherm je je haar tegen de hitte én blijft het mooi beschermd tegen andere schadelijke invloeden.

  Xpressive kappers
  Ben jij ook toe aan een nieuwe look, of wil je je graag laten adviseren over wat jou nu echt goed zou staan? De medewerkers van Xpressive kappers weten precies welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen en beschikken over de juiste kennis en deskundigheid op het gebied van haartrends, haarverzorging en haarstyling. Je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply