Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuw in één oogopslag!
  Rate this post

  Als vrouw wil je er iedere dag mooi en verzorgd uitzien, maar je hebt niet altijd zin en tijd om daar veel tijd aan te besteden. Tijdens de drukke ochtendspits moeten de kinderen naar school, haast je je naar je werk en is er echt geen tijd over om jezelf mooi op te maken. Wat nu?

  De tijd staat niet stil en op make-upgebied zijn de laatste jaren allerlei ontwikkelingen gaande die heel handig voor jou uitpakken. Niet meer zelf stuntelen met een pincet om tot de ideale wenkbrauw te komen. Niet meer iedere ochtend een half uur besteden aan een perfecte ooglook. Als je slim bent, laat je dit gewoon doen door een professional! Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat en houd jij tijd over voor andere dingen!

  Paula Doff van Beauty By Us staat te stralen in haar pas geopende nieuwe locatie: ‘We zijn sinds februari van dit jaar overgegaan naar deze nieuwe locatie midden in het stadscentrum van Appingedam. De opening was echt een feestje! Iedereen was er om samen met ons de opening te vieren en we hebben veel positieve reacties gehad. Beauty By Us heeft drie jaar op de vorige locatie gezeten, waar we in korte tijd ontzettend hard groeiden. Het was dus echt nodig om een grotere locatie te vinden. Het mooie is dat Beauty By Us nu nog meer te bieden heeft. We hebben een browbar voor drie personen, twee behandelruimtes voor onder andere het zetten van permanente make-up en wimperbehandelingen en een mooie trainingsruimte. Bovendien hebben nu een winkelgedeelte waar je alles kunt vinden op het gebied van brow make-up, wimperverzorging, gewone make-up en cadeautjes.’

  Ook voor mannen
  ‘Onze klanten bestaan overwegend uit vrouwen, maar ik wil benadrukken dat ook mannen van harte welkom zijn! Een goede verzorging en een mooi uiterlijk is allang niet meer alleen weggelegd voor de vrouw. We kunnen de monobrow of wilde wenkbrauwen van de man weer mooi in model brengen’, zegt Paula uitnodigend.

  Al doende leren
  Beauty By Us heeft een trainingsruimte waar trainingen worden aangeboden op het gebied van wimperextensions. Moderne en populaire technieken zijn de One by One-techniek, de Russian volume lashes en de BrowTastic henna brows. Verbreed je horizon en leer nieuwe technieken in een vertrouwde omgeving met een ervaren trainer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply