Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuw jaar met de beste versie van jezelf!
  Rate this post

  Met het begin van het jaar stellen we nieuwe doelen. Een frisse start om te bedenken wat we willen bereiken en uit het leven willen halen: meer bewegen, stoppen met roken, meer ontspannen (minder stress!) enzovoort. Maar hoe hou je dit vol? En hoe maak je van dit mooie idee een gezonde gewoonte die blijvend is?

  Het uitgangspunt bij Nurture Your Nature is dat wanneer je zelf in balans bent, je meer energie en vitaliteit hebt om een positieve verandering aan te gaan en vast te houden.
  Bij de behandelingen staan energie en ritme centraal. Dat wil zeggen dat we werken aan een hoog energiepeil en zorgen voor het juiste ritme in de processen binnen en buiten het lichaam. Op basis van jouw doelen bedenken we samen de stappen en gewoontes die iedere dag bijdragen aan jouw succes om je doel te halen!

  Met de doelgerichte aanpak met acupunctuur en/of kruiden helpen we je onder andere met:
  – meer energie
  – verminderen van stress
  – afvallen / een optimale spijsvertering
  – stoppen met roken
  – emotionele balans

  Het doel is dat je zo goed en snel mogelijk zelfstandig en zelfredzaam wordt om je nieuwe leven vorm te geven. Voor het op­starten en de mogelijke hindernissen die je hierbij tegenkomt, zijn wij er om je te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis advies gesprek van 45 minuten. We helpen je graag! Op een mooi jaar met de beste versie van jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply