Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuw jaar, nieuw haar
  Rate this post

  Natuurlijk hoef jij helemaal geen smoesjes te verzinnen om weer een bezoekje aan je kapper te kunnen brengen. Zo’n lekker verwen- en ontspanmoment laat jij je niet snel ontzeggen. Maar als je tóch een reden denkt te moeten bedenken, dan is het begin van het nieuwe jaar er één. Een nieuw jaar vraagt immers om nieuw haar!

  Mooie merken
  We werken met drie mooie kwaliteitsmerken: Kevin Murphy, L’Oréal en Kérastase. Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd in kleuring en weten precies met welk merk ze het beste uit jouw haar kunnen halen.

  Bekend en vertrouwd
  Onze salon is gezellig en ademt een huiselijke sfeer uit met voor elk wat wils. Met ons vaste team staan wij klaar voor elke uitdaging. Onze kapsters zijn ervaren topstylisten en geven graag je graag een gedegen advies. Omdat we een vast team hebben, kun je altijd terecht bij jouw vertrouwde, favoriete kapster. Terwijl zij je van een nieuwe coupe voorziet, kun jij heerlijk ontspannen onder het genot van een heerlijke kop koffie of chocolade.

  Tips & tricks
  Heb je steil haar en zou je er graag wat structuur en volume in willen aanbrengen? Dan heb je vast wat aan de volgende tips:
  – hoe minder vaak je je haar wast, hoe stugger het wordt
  – was je haar met een goede volumeshampoo die je haar niet verzwaart
  – breng na het wassen een mousse of sea salt spray aan terwijl je haar nog nat is
  – föhn je haar ondersteboven, doe het in een los knotje en schudt het na het afkoelen lekker los
  – krul je haar na het föhnen, pluk voor pluk, met een krultang
  – met volumepoeder kun je nog extra volume in je haar creëren
  – voor écht big hair kun je je haar natuurlijk ook nog touperen

  Klant aan het woord
  ‘Na een behoorlijk heftige tijd heb ik 2020 verwelkomd als een nieuw begin. En daar hoorde natuurlijk ook een nieuw kapsel bij. Ik was mijn lange haar helemaal zat en heb de kapster de vrije hand gegeven. Ik vond het wel even heftig toen de schaar in mijn lange lokken werd gezet, maar ik ben superblij met het resultaat: een vlot, halflang model dat, doordat het in laagjes is gesneden, heel mooi langs mijn gezicht valt. Een nieuw kleurtje maakte mijn kapsel helemaal af! Ik ben er super happy mee en de reacties op mijn metamorfose zijn tot nu toe alleen maar positief!’

  Lianne (32 jaar)

  Even voorstellen
  Elke uitgave stellen we één van onze haarstylisten voor waarbij zij vertelt over de passie voor het vak en waar ze jou het liefst mee helpt om prachtig voor de dag te komen. In deze editie is topstylist Resa aan de beurt: ‘Ik werk inmiddels al weer 17 jaar met veel plezier bij Roodenburg kappers. In al die jaren hebben wij als team een veelzijdig klantenbestand opgebouwd. Wasmassage, kleuren, knippen en föhnen: ik doe dit nog iedere dag met veel plezier.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply