Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nieuw jaar, nieuwe jij?

  Had je al een hele lijst met voornemens voor het jaar 2018 gemaakt? Of zit je er nog mee te worstelen wat je nu uiteindelijk voor dit jaar wilt? En zijn het voornemens waar je blij van wordt of voelt het als een verplichting?

  Masseur Lucyna Guss: ‘De meest gemaakte voornemens die ik in mijn praktijk te horen krijg, zijn afvallen, gezonder eten, meer bewegen, minder stress en meer aan zichzelf denken. Dat is een leuk streven! Misschien dat je ook meteen een stappenplan bedenkt hoe je je voornemens over het hele jaar wilt verdelen, zodat je je focus steeds weer kunt bijstellen om je doelen te bereiken. Want hoe verleidelijk is het om je voornemens uit gemak te laten varen? Je zult het merken dat, als je met een stappenplan werkt, je daarmee jezelf steeds weer opnieuw bewust maakt waarmee je bezig was of bent. Mijn tip: maak je stappenplan in januari en begin met het opstarten van je voornemens in februari in plaats van januari!

  Mijn voornemen voor dit jaar is een fantastisch jaar 2018 te beleven! Hiervoor wil ik een betere tijdsverdeling tussen mijn praktijk en privé, waardoor er ruimte vrijkomt om te gaan sporten en er meer tijd om met familie en vrienden mooie momenten te beleven.
  Mijn voornemens voor de praktijk zijn nieuwe stappen te zetten. Wat zijn jouw voornemens? En welke wensen en dromen zou je vervuld willen zien dit jaar? Je gedachten mogen zo groot zijn als je maar wilt. Ik wens je veel plezier ermee!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply