Rate this post
 • Nieuw seizoen, nieuw haar
  Rate this post

  Ook in het najaar verdient je haar de nodige verzorging of een volledig nieuwe look. In de kapsalon kun je advies krijgen over geschikte producten en leuke haarstijlen. Zo kun jij de koudere maanden weer goed beginnen.

  Meer dan krullen…
  De Masterstylisten bij No Limits in Hair hebben allemaal in de loop der jaren een specialisatie ontwikkeld op het gebied van het knippen en stijlen van krullen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis op het gebied van kleuren. Recent hebben we twee nieuwe stylisten en tevens kleurspecialisten aangenomen: Laura Bakker en Lesley Tol.

  We willen allemaal een levendige haarkleur zonder daarbij ons haar te beschadigen. Daarvoor heeft Keune Haircosmetics de Bond Fusion ontwikkeld – een premium bond booster. Dit bijzondere product behandelt en verzorgt gekleurd haar intensief en biedt tot vijf keer langere verzorging van het haar dan met producten van andere haarcosmeticaleveranciers. Keune Bond Fusion beschermt niet alleen de interne structuur van het haar, maar verbetert ook het kleurresultaat.

  Als je nu via de QR-code een kleurafspraak maakt bij Laura of Lesley, ontvang je een volledige Bond Fusion behandeling ter waarde van € 35,00 cadeau (inclusief de Bond Fusion Phase 3).

  Trend alert: natuurlijke kapsels
  Deze herfst lijken we vooral op de natuurlijke toer te gaan. Denk aan golvende bobs en natuurlijke krullen, en aan aardtinten. Ga jij voor een koperlook? Of liever chocoladebruin?
  Ook kun je een subtiele verandering aanbrengen in je natuurlijke haar door bijvoorbeeld een subtiele face framing. Wij plaatsen een aantal folies rondom het gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt en je een frisse look creëert.

  Hoe verzorg je je haar het beste?
  – Probeer stijl- en krultangen te vermijden. Bij gebruik van hoge temperaturen adviseren wij altijd een hittebeschermer te gebruiken.
  – Was je haar niet te veel. Glanzend en langer haar krijg je wanneer je hoofdhuid gezond is. Als je je lokken te veel wast, strip je je hoofdhuid van zijn natuurlijke oliën.
  – Knip je haren regelmatig. Geadviseerd wordt om de 6 tot 8 weken, maar dat hangt natuurlijk van je lengte af. Bekijk voor jezelf of overleg met ons wanneer het nodig is om weer te knippen.

  Tip:
  Het najaar is een onvoorspelbaar seizoen, waar verschillende weersomstandigheden in voorkomen. Wind, regen en lage temperaturen beschadigen je haar sneller. Verzorg het haar daarom extra door een lekkere conditioner of masker te gebruiken na elke wasbeurt.

  Trick:
  Gebruik een conditioner die doet wat je haar nodig heeft, want in het najaar droogt je haar uit door kachels. Laat de conditioner goed intrekken op handdoekdroog haar en spoel het vervolgens goed uit.

  Wist je dat…
  … met nat haar naar buiten gaan slecht is voor je lokken? Je haar kan namelijk bevriezen, waardoor het afbreekt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply