Rate this post
 • Nieuw seizoen, nieuwe uitstraling!
  Rate this post

  De zon begint te schijnen, de dagen worden langer, het is weer minder koud… Ja, het voorjaar klopt weer aan de deur! Een heerlijke tijd vol nieuwe mogelijkheden breekt weer aan. Grote kans dat je ook wel weer toe bent aan een nieuwe look.

  Maar wat zijn de trends het komende seizoen? En waar durf jij je aan te wagen op haargebied om van mensen een complimentje te krijgen?

  Nieuwe trends!
  Met het aanbreken van het nieuwe voorjaar zijn er altijd weer nieuwe trends te zien op haargebied. De meest voorkomende trends die je zult zien, zijn:

  1. Vorig jaar heeft deze coupe zijn intrede gedaan en ook dit jaar gaan we de curtain bangs
  vaak terugzien. Curtain bangs zijn een zachte variant van een pony. Je draagt een middenscheiding, waardoor je als een ware een soort ‘gordijntjes’ voor je gezicht hebt.
  2. Dit wordt misschien wel het jaar waarin we afscheid gaan nemen van de highlights. De
  haarkleuren worden dit jaar natuurlijker dan ooit!
  3. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun grijze haar niet te verbergen, maar juist te
  showen aan de wereld. Een natuurlijke grijstint (wellicht een beetje geholpen met wat verf) is dan ook zeer modern!

  Goede haarverzorging
  De beste verzorging voor jouw haar? Vaak draait het om voorzichtigheid en aandacht. Probeer allereerst je haar zo min mogelijk in aanraking te laten komen met warmte, zoals de stijl- of krultang. Mocht je toch in aanraking komen met deze producten, gebruik dan een hittebeschermer.
  Kies er daarnaast voor om het haar goed te verzorgen, maar niet té vaak te wassen. Zo haal je je de natuurlijke vetten weg die je hoofdhuid beschermen, en een gezonde hoofdhuid betekent gezond haar.

  Nieuw in de salon!
  Sinds kort beschikt No Limits in Hair over een nieuw, bijzonder product: de Lumi Coat. Dit is een intens voedend product voor dubbel zo zacht haar en tot 91% meer hydratatie. Je kunt het inzetten om het haar enorm veel glans te geven. Breng het aan op handdoekdroog haar en activeer het met een föhn. Ook is het product te gebruiken bij het stylen met de krultang of stijltang. De Lumi Coat beschermt het haar tot maar liefst 230 graden.

  Tip
  Probeer niet met al te warm water te douchen. Heet water droogt je haar en hoofdhuid namelijk uit, terwijl beide een rol spelen in de gezondheid van je haar. Door met lauw water uit te spoelen, kunnen de haarschubben sluiten en glanst je haar mooier.

  Trick
  Ervaar je veel klitten in het haar na het wassen? Dan adviseren wij om een leave-in conditioner te gebruiken. Werk vanaf je haarpunten naar boven met een grove kam of een
  speciale detangler brush, net zolang totdat je haar zich over de hele haarlengte gladjes laat doorborstelen. Op die manier beschadig je niets!

  Wist je dat…
  …Je haar gemiddeld elke dag 0,3 millimeter per dag groeit? Een goede verzorging is daarmee dus een dagtaak – elke dag een beetje!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply