Rate this post
 • Nieuwe harenlijnen Bobbi Eden & Christina Curry
  Rate this post

  Het hebben van een goed en mooi kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je hele uitstraling. Jennifer Hoeve is een specialist in haarwerken, pruiken, weaves en ­extensions, en kan iedereen helpen die om ­medische of cosmetische redenen een haarwerk of meer ­volume in het haar wil hebben.

  Jennifer zit al 23 jaar in het vak, en haar motto is ‘Voel je je mooi aan de buitenkant, dan werkt dit door naar een ­positieve kijk op het leven’. Jennifer biedt alles op haar­gebied, en heeft onlangs zelf een eigen harenlijn opgezet. Al deze haarwerken zijn gemaakt van echt haar en van topkwaliteit. Ze hebben een hoog draagcomfort, zien er prachtig uit, en zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

  Harenlijnen Bobbi en Christina
  Jennifer heeft onlangs samen met twee iconen uit de showbizz een spectaculaire reeks nieuwe producten gelanceerd. Niemand minder dan Bobbi Eden en Christina Curry hebben nu elk een eigen haarlijn! Beiden zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe producten. Christina gaat voor hip en jong en Bobbi voor vol en klassiek.

  Eén clip-in set staat gelijk aan 200 extensions. Er zijn sets met een haarlengte van 45, 50 of 55 centimeter. Deze sets bevatten zoveel haar dat je direct een complete haar­verlenging hebt. Ze bestaan uit drie mooie volle lagen en twee losse plukjes die je extra aan de zijkanten kan ­plaatsen. Het handige is dat je ze niet per se allemaal in hoeft te doen om er geweldig uit te zien. Dus ga je de hele dag naar kantoor, dan zet je even twee plukken in. Ga je ­gezellig op stap, en wil je daarbij een glamour-look, dan hang je je haar helemaal vol.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply