Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuwe inzichten voor jouw leven
  Rate this post

  Stel je voor: je ervaart blokkades op je levenspad en/of bent op zoek naar nieuwe uitdagingen, om je weer energiek en
  vrolijk te voelen.

  Met dat doel, en een hulpvraag, wandel je samen met een luisterend oor door de natuur en heb je een goed gesprek. Je voelt dat de vragen die je gesteld worden, je dichter bij jezelf brengen. Al wandelend merk je ook dat je loskomt van een denkpatroon waaraan je geketend zat. Je voelt weer ruimte voor mogelijkheden ontstaan. Aan het eind van het gesprek voel je je energie weer stromen en ga je blij naar huis. Daar wacht je de voor jouw Persoonlijk geschreven Metafoor af; een bijzonder verhaal dat is geschreven uit de informatie die jij tijdens het wandelgesprek hebt gegeven. Een herkenbaar en inspirerend verhaal, waaruit je steeds weer nieuwe inzichten zult halen.
  Stel je eens voor…

  Persoonlijke ontwikkeling
  Maak een afspraak met Anna-Martine Banga om dit zelf te ervaren. Anna-Martine begeleidt en ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling en schrijft Persoonlijke Metaforen met een krachtige werking voor nieuwe inzichten.

  Inspiratiekaarten
  Anna-Martine legt haar inzichten vast in de vorm van inspiratiekaarten. Ze wil daarmee anderen inspireren om meer vanuit het hart
  te handelen. Op de Facebookpagina van
  Metafoor Schrijver plaatst ze iedere dag een nieuwe inspiratiekaart.

  Wil je de inspiratiekaarten liever per mail ontvangen, dat kan ook! Schrijf je dan via de website in voor de Dagelijkse Inspiratie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply