Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuwe kijk op haar
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je met een natuurlijk ogend haarwerk toch goed voor de dag kunt komen.

  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerkhaarwerk: het kan snel geleverd worden en is gemakkelijker te onderhouden. Dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!

  Helemaal jouw smaak
  Heb je één of meer leuke modellen uitgezocht, dan is het mogelijk om voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken een haarwerk te reserveren. Zo heb je alle tijd om te bepalen of dit haarwerk helemaal bij jou past. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken. Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens het gesprek gewoon je hart luchten…

  Regelmatig onderhoud
  Om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, is het belangrijk om je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Een confectiehaarwerk is weliswaar gemakkelijk in het gebruik en relatief goedkoop in de aanschaf, maar als je het wil aanpassen, is daar specialistische apparatuur voor nodig. Ook daarvoor kun je terecht bij de salon, waar het haarwerk dezelfde aandacht krijgt als een maatwerkhaarwerk.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht heeft op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je
  mogelijk recht op nog meer vergoeding. De salon regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply