Rate this post
 • Nieuwe lessen bij De Yoga Studio
  Rate this post

  Bij De Yoga Studio worden nu ook lessen verzorgd door Ellen Smits en Iris Brunia, waardoor het nu mogelijk is om iedere doordeweekse dag lessen te volgen.

  Het nieuwe lesaanbod bestaat onder andere uit Yoga en dans, Yoga en Chi Qong, Kinder Yoga, Yoga Lates, Yoga Flow, Critical Alignment Yoga (voor de wervelkolom), Yoga met een eetstoornis en Hatha Yoga. Natuurlijk kunnen Ellen en Iris je er zelf veel meer over vertellen tijdens een proefles, zodat je een goede indruk kunt krijgen over de inhoud van een les en te weten komt of het je aanspreekt.
  Naast de ochtend- en avondlessen komt er ook een les voor in de lunchpauze: ‘Have a Yoga Lunch Break’. Die les kan in de studio, maar kan ook op locatie gegeven worden. Deze les is erop gericht om stress en spanningen te reduceren door middel van lichamelijke oefeningen gecombineerd met meditatie en ontspanning. Het is een praktische les die vooral gericht is op de rug, nek en schouders. De les duurt 30 minuten, en na afloop krijg je een lunchpakket mee van Lunchroom Puur uit Dordrecht.
  Kijk voor meer informatie over het lesaanbod op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply