Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een nieuwe manier van helen

  We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Presteren op je werk, thuis alles onder controle hebben en aandacht voor je sociale om­geving. We kunnen hierdoor het gevoel krijgen dat we worden geleefd. Hoe zorgen we ervoor dat we weer grip en plezier krijgen in het leven?

  Het begint met je aandacht te richten op jezelf. Maya, oprichtster van Shivoham, vertelt waarom yoga hierbij kan helpen: ‘Bij yoga-oefeningen draait het om het laten stromen van energie. Veel vrouwen hebben rug- of nekklachten als gevolg van stress. Doordat de energie langs de wervelkolom stroomt, werkt dit effectief voor deze klachten. Met yoga leer je je lichaam ontspannen door inspanning.’ Doordat je werkt met je eigen lichaam, leer je je lichaam goed kennen. Je leert hierdoor je eigen grenzen kennen, wat invloed kan hebben op je persoonlijke grenzen in je dagelijkse leven.

  Engelen healing
  Tijdens een healing-sessie geven engelen de healing.  Maya vertelt gepassioneerd: ‘Ik ben in contact met engelen om de blokkade bij jou, die groot of klein kan zijn, te ontdekken en weg te halen. Jij hoeft niets te doen, behalve heerlijk ontspannen te zitten. Vaak voel je warmte, tintelingen of een pijnscheutje. Ik noem het ook wel  ‘energetisch’: er gebeurt fysiek weinig tijdens de behandeling.’

  Engelen-reading
  Een Engelen-reading gebeurt door middel van kaart-reading. ‘Op deze manier kom ik erachter wat je het beste kunt gaan doen om je probleem om te lossen. Denk dan bijvoorbeeld aan opruimen in huis of dingen weggooien. Als je dingen niet opruimt, laat je het ook niet los. Ik help je bij het loslaten van bijvoorbeeld een situatie of persoon.’ Waarom engelen? De twee belangrijkste kenmerken van werken met engelen zijn ‘snel’ en ‘liefdevol’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply