Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuwe start voor jezelf en je gezin!
  Rate this post

  Januari 2015 heb ik mezelf het mooiste cadeau gegeven dat ik me ooit had kunnen geven. Ik was al mama van een zoontje en werd na een emotioneel heftige zwangerschap moeder van een dochter. Mijn zoontje huilde veel na zijn geboorte en had last van voedselallergieën. Radeloos hebben we wat uren afgelopen met hem, niet goed begrijpend wat er aan de hand was. Want tja, verstaan kon je hem niet.

  Toen mijn dochtertje geboren werd, was het precies hetzelfde. Ze wist gelijk al wat ze wel en niet wilde, huilde elke dag van 17.00 tot 22.00 uur en kreeg al snel rode vlekjes van het eten. Radeloos ben ik op zoek gegaan naar iemand de me kon vertellen wat er met haar aan de hand was. Ik was stomverbaasd over het snelle antwoord: ‘Ze reageert niet goed op de melk. Probeer deze maar eens’, en ‘Ze wil graag om 19.00 uur naar bed, en niet bij jullie, maar gewoon, lekker in haar eigen kamer.’

  Wauw, antwoorden! We hebben op aanraden de melk veranderd en haar op tijd naar bed gebracht. Ze sliep, en het huilen stopte!
  Nog geen 5 weken na mijn bevalling ben ik zelf de opleiding gaan doen tot NEI Coach. Want dat wilde ik óók: begrijpen wat mijn kinderen mij te vertellen hadden.

  Snel en simpel verwerken
  Ondertussen zijn we bijna twee jaar verder, en kan ik mijzelf en mijn gezin ondersteunen in hun processen. Onderdrukte emoties, erfelijkheden, allergieën, trauma’s, kinderen die ’s nachts veel wakker worden, huilbaby’s: alles heeft een oorzaak en alles heeft een oorsprong. Soms ligt het niet in je eigen leven, maar resoneert het al meerdere generaties met mensen mee. In de NEI Coach Opleiding krijg je protocollair de tools in handen om hiernaar te kijken, de oorsprong te vinden en het simpelweg te verwerken op een snelle en simpele manier.

  Cadeau voor jezelf
  En welk cadeau kun je jezelf nou beter geven? Ik kan met mijn eigen trauma’s, allergieën, overgevoeligheden en emoties aan de slag. En doordat ik mezelf daarmee ondersteun, ruim ik het ook gelijk voor mijn kinderen op! Dat ik eindelijk mijn kinderen kan ‘verstaan’, is voor mij zó waardevol. De kinderen worden steeds gevoeliger, ze pikken steeds meer emoties van anderen op en ik vind het geweldig dat ik die van mij in het proces van ouder worden kan ondersteunen en begeleiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply