Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nieuwe start met lingerie

  Je hebt ongetwijfeld weleens gehoord of gelezen dat drie van de vier vrouwen de verkeerde maat bh draagt. De kans is dus best groot dat dit bij jou ook het geval is. Daarom is het zeker aan te raden om bij je eerstvolgende aankoop van een bh je maat te laten opmeten.

  Zeven keer anders
  Wist je trouwens dat jouw bh-maat gemiddeld zeven keer in je leven wijzigt? Door schommelingen in je hormoonhuishouding of gewicht kunnen je borsten behoorlijk veranderen. Denk maar eens aan de fases van meisje naar puber, van puber naar jonge vrouw en van jonge vrouw naar volwassen vrouw. Daarnaast heb je dan nog een eventuele zwangerschap, het ontzwangeren, het ouder worden, de overgang en de periode daarna. Daar hoort passende lingerie bij.

  Nieuwe lingerie
  Elke levensfase vraagt om nieuwe lingerie. Daarbij gaat het niet alleen om de maat, maar wellicht is het ook nodig om over te stappen naar een ander merk en een andere pasvorm. Jouw borsten vragen iedere specifieke fase van jouw leven om een specifiek draagcomfort. De stylistes van Mooi Lingerie kunnen je daar goed in adviseren. Zij hebben daar een speciale opleiding voor gevolgd. Je krijgt dus altijd een advies op (jouw) maat!

  Van groot tot klein
  Niet iedereen is qua buste even goed bedeeld door Moeder Natuur. Maar gelukkig kan iedereen wel terecht bij Mooi Lingerie voor passende lingerie. De lingeriezaak is gespecialiseerd in de omvangsmaten 65 tot 95 en in de cupmaten A tot en met J.

  Mary van Dinther
  Nadat zij jarenlang bij een andere lingeriezaak werkte, opende Mary dertien jaar geleden haar eigen winkel. Het is haar missie om klanten te helpen de juiste lingerie te vinden. ‘Vooral dat een-op-eencontact vind ik geweldig. Het doet me wat als ik klanten blij, en voorzien van goede adviezen, de winkel uit zie lopen. Wij verkopen zulke mooie producten, het maakt mensen daadwerkelijk mooier’, klinkt het gepassioneerd. Bij Mooi Lingerie vind je verschillende merken, modellen en soorten bh’s in diverse kleuren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply