Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuwe tepel en tepelhof
  Rate this post

  Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  Na een lange periode van behandelen is het mogelijk om tot het besluit te komen om de borst(en) te laten reconstrueren. De tepel kan daarbij op verschillende manieren worden gemaakt, maar dan ontbreekt nog wel de kleur en de tepelhof (areola). Een aantal plastisch chirurgen biedt de mogelijkheid om de dermatografie (medische pigmentatie) te laten zetten in het ziekenhuis. De artsen zijn echter vaak niet geschoold in de nieuwste behandel­technieken. Het is simpelweg hun vakgebied niet. Door te spelen met licht en schaduw, kan Ypie als areola-specialist een zeer realistisch 3D-effect creëren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende naaldjes en pigmenten voor een genuanceerd resultaat. Zelfs de zogenaamde ‘melkkliertjes’ (kliertjes van Montgomery) worden hierbij nagebootst.

  Intakegesprek
  Je kunt altijd zelf de keuze maken door wie je de pigmen­tatie laat zetten. Informeer daarom goed naar de technieken en resultaten die worden aangeboden. Je bent van harte welkom in de praktijk van Ypie voor een persoonlijk intakegesprek en om haar werk op foto te bekijken.
  KYK is aangesloten bij de NSGP en is GGD-gekeurd. Wanneer je de pigmentatie niet vergoed krijgt en/of een laag inkomen hebt, kijkt Ypie samen met jou naar een passende oplossing.

  Permanente make-up
  Je kunt bij KYK ook terecht voor cosmetische permanente make-up. Permanente make-up heeft de laatste jaren een enorme positieve ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor zijn de resultaten veel natuurlijker geworden en de mogelijkheden erg uitgebreid, zoals wenkbrauwen die door de nieuwe ‘haartjes’-technieken bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Ypie is sinds 1996 gespecialiseerd in permanente make-up en zorgt er steeds voor up to date te blijven door het volgen van diverse masterclasses en opleidingen in binnen- en buitenland. Voor november staat de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwpigmentatie gepland: de zogenoemde ‘ombre-wenkbrauw’. Het bijzondere ligt vooral in de opbouw van schaduw en haartjes en het spelen met licht en donker.
  Ypie doet alle nieuwe pigmentaties in 3 behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk behaald als het pigment laagje voor laagje wordt ingebracht.
  Je bent van harte welkom voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld kleur, vorm en het te verwachten eindresultaat. Een intake van 15 minuten is gratis en geheel vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply