fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De nieuwe jij: tien jaar jonger

  Het klinkt zo leuk: je bent zo jong als je je voelt. In wezen is dat ook zo, maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch echt dat je geen 20 meer bent. En ook al verzorg je je huid nog zo goed, je kunt de eerste tekenen van het ouder worden, lach­rimpeltjes, een slapper wordende huid, lijntjes en rimpels, zelf niet tegengaan. Daar heb je toch echt wat extra hulp bij nodig.

  Een nog vrij nieuwe, revolutionaire methode in Nederland op het gebied van anti-agingbehandelingen is de UltraSculptor. Zonder dat er gebruik wordt gemaakt van injectables of een facelift, kun je er echt weer tien jaar jonger uitzien. Diepe rimpels worden minder diep en oppervlakkige rimpels verdwijnen. De behandeling is gebaseerd op geluidsenergie. Deze wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben. Hierbij wordt de bovenste huidlaag ontzien, maar deze profiteert wel van het ondersteunend effect. De UltraSculptor stimuleert op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen. De vorming van nieuw collageen zorgt voor een langdurige facelift en verstrakking. Dit proces begint al na twintig tot veertig minuten en gaat tot een halfjaar na de behandeling door. De resultaten zorgen echt voor een ‘wauw-gevoel’.

  Neem afscheid van je rimpels
  Het mooie is dat er bij de behandeling niet in je huid gesneden of geprikt hoeft te worden. Het is dan ook absoluut niet pijnlijk. Je kunt hooguit wat kleine prikjes of warmte op je huid ervaren. En na de behandeling kun je gewoon weer over straat of naar je werk, want je ziet er niet rood of opgezwollen uit. Neem daarom afscheid van je wazige kaaklijn, de plooien tussen neus en mondhoeken, slappe oogleden en wenkbrauwen of onderkin.

  Ontharen met IPL
  En nu je toch bezig bent om je uiterlijk een flinke boost te geven, denk dan ook eens aan definitief ontharen. Met de IPL-methode kunnen ongewenste haartjes op vrijwel elke locatie op je lichaam of gezicht tot 80 à 90 procent worden gereduceerd. De winterperiode is daar de perfecte tijd voor. Het is namelijk het beste om het te behandelen gebied voor en na een behandeling niet aan de volle zon bloot te stellen. Zeker als je een blanke huid hebt, is dit erg belangrijk. Denk je eens in dat je je straks in het voorjaar of de zomer geen zorgen meer hoeft te maken over je oksels, bikinilijn of benen. Heerlijk genieten van de zon met weer een mooie, frisse en jonge huid. Dan ben je niet alleen zo jong als je je voelt, maar je ziet er ook weer zo jong uit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply