Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuwe trends & technieken speciaal voor jou
  Rate this post

  De beautybranche is constant in beweging. Dat maakt het vak van schoonheidsspecialist ook zo leuk! Zo komen er steeds weer nieuwe technieken bij, waardoor we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

  Om onze visagie-skills weer wat op te krikken, hebben we onlangs een superleuke glamour-make-upworkshop gevolgd. Onze make-uptechnieken zijn weer helemaal up to date en we zijn weer op de hoogte van alle nieuwe trends op make-upgebied. Met het oog op de vele (school)gala’s die er weer aan zitten te komen, komt dit supergoed van pas! Uiteraard zijn alle dames in elke leeftijd van harte welkom voor elke gelegenheid om een mooie egale make-upbehandeling te ondergaan.

  Wedstrijd
  Ook hebben wij meegedaan aan een supertoffe wedstrijd voor het Nederlandse en Belgische vakblad Lashstylist ­Magazine, een (relatief nieuw) blad dat onder de wimperstylisten zeer geliefd is, omdat het ons scherp houdt en zo ook ons werk weer beter maakt! Het thema was ‘liefde’ en Beauty By Us heeft hiervoor het model omgetoverd door het toepassen van wimperextensions, ­wenkbrauwstyling en visagie.

  Wenkbrauwstyling
  Wanneer het in de drukke wereld van tegenwoordig toch nog lastig is om tijd te vinden om je dagelijkse make-up te verzorgen, is een semi-permanente wenkbrauw ideaal! Je wenkbrauwen vormen immers bijna je hele gezicht en geven ook uitdrukking aan je gezicht. Microblading ­(hairstroketechniek) is een enorm opkomende trend binnen de permanente make-up. Het is een techniek die vrij nieuw is en snel zijn weg heeft gevonden in de beautywereld.
  Beauty By Us is gespecialiseerd in alle vormen van wenkbrauwstyling en dit komt de microblading (hairstroketechniek) dan ook ten goede: prachtige resultaten en tevreden klanten die wekelijks de salon verlaten. Met een speciaal mesje worden er door middel van pigment flinterdunne ‘streepjes’ door de wenkbrauw aangebracht en uiteraard aangevuld waar de natuurlijke wenkbrauw deze mist. ­Hierdoor ontstaat een ultrarealistische, natuurlijke wenkbrauw die niet van echt te onderscheiden is. Op deze pagina vind je ook een ‘voor’- en ‘na’-foto van microblading.

  Streven naar perfectie
  Schoonheidssalon Beauty By Us bestaat officieel twee jaar. Wel hebben we jarenlange ervaring door de liefde van het vak als ‘hobby’ uitgevoerd te hebben. Voor alle nieuwe technieken en behandelingen ben je bij ons aan het juiste adres. De salon staat voor kwaliteit en service en is continu in ontwikkeling om jou de nieuwste trends op ­beautygebied te kunnen aanbieden. Trainingen en scholing houden ons scherp en zorgen ervoor dat je altijd tevreden de deur uitgaat. Specialisaties zijn onder andere te vinden in de verschillende technieken die worden toegepast aan de wenkbrauwen, wimpers, permanente make-up en visagie. Beauty By Us streeft altijd naar perfectie en is daarom geliefd bij jong en oud!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply