Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nieuwe ontwikkelingen voor jouw huid!
  Rate this post

  De wereld van de huidverzorging staat niet stil. Er worden steeds weer nieuwe producten en behandelingen ontwikkeld waarmee gewerkt kan worden aan een mooiere en gezondere huid en er worden nog steeds nieuwe apparaten gemaakt die een uitkomst zijn voor de professionals die ze gebruiken.

  Afgelopen juli vierde eigenaresse Githa van Kleef het 10-jarig bestaan van haar Beautysalon C’est la Vie. De salon heeft zich in het afgelopen decennium steeds verder geprofessionaliseerd en heeft allerlei veranderingen ondergaan. Zo zijn er meer apparaten in de salon dan in de begintijd en ook is het assortiment huidproducten steeds verder uitgebreid. Bovendien is C’est la Vie een erkend leerbedrijf geworden voor jonge vrouwen die een toekomst ambiëren in de huidverzorgings- en huidverbeteringsbranche, ­waarbij ze begeleid worden door Githa van Kleef.

  Huidanalyse
  Een voorbeeld van apparatuur dat ik 10 jaar geleden nog niet had, maar nu ook een welkom plekje heeft gevonden binnen de salon, is het huidanalyseapparaat. Dit apparaat kan zowel op als in de huid ‘kijken’ en daar foto’s van maken. Dit is een uitkomst voor zowel Githa als de klant, omdat het duidelijkheid geeft over de staat van de huid. Zeker als je geregeld je huid laat analyseren, kan je verbeteringen in je huid door de producten en/of behandelingen goed zien. Meten is weten!

  Een prachtige huid in 15 minuten
  De basisfilosofie van de salon was altijd al huidverbetering en Githa helpt je dan ook graag als je last hebt van bijvoorbeeld acne, rimpels of vlekjes. Voor het aanpakken van huidproblemen had C’est la Vie door de jaren heen al verschillende behandelingen, maar Githa volgt ook de nieuwste ontwikkelingen voor een mooiere huid, zoals de Oxygeneo 3-in-1-behandeling. Dit is echt een revolutie op het gebied van huidverzorging omdat die 3 verschillende huidbehandelingen combineert in één kortdurende behandeling van een kwartier, met het resultaat van een schoonheidsbehandeling van anderhalf uur! Je huid ziet er direct weer gezond en stralend uit.

  Handig: permanente make-up
  Niet alleen op het gebied van huidverbetering heeft C’est la vie stappen gemaakt. Ook is het aanbod uitgebreid met allerlei manieren om er mooier uit te zien, zoals hand- en nagelverzorging,voetverzorging en permanente make-up. Permanente make-up is een uitkomst als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om je elke ochtend weer op te maken. Je staat ’s ochtends meteen op met een prachtige ­gezichtsuitdrukking. Mooi toch?

  Ontharen met laser of IPL
  En de salon staat niet stil. Zo kun je sinds kort al bij Githa langsgaan voor elektrisch ontharen, maar binnenkort kun je er ook terecht voor definitief ontharen door middel van laser of IPL. Dit gaat nog sneller dan elektrisch ontharen, omdat er veel grotere oppervlakken in één keer behandeld kunnen worden in plaats van haartje voor haartje. Gemak dient de mens hier en wie wil er nu niet haarvrij zijn op bijvoorbeeld de onderbenen?

  Githa heeft door de jaren heen veel kennis opgebouwd. Echter door jaarlijks bijscholingen te volgen en master­classes bij te wonen, zorgt zij dat zij up to date blijft en de laatste ontwikkelingen in de branche blijft volgen. Beautysalon C’est la Vie is ook aangesloten bij de branchevereniging ANBOS en NSGP, wat declaraties van bepaalde behandelingen via de zorgverzekeraar mogelijk maken.

  Ben je geïnteresseerd geraakt in Beautysalon C’est la Vie? Wil je meer informatie over een bepaalde behandeling? Bel of mail voor een gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply