Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De nieuwste zomertrends voor vrouwen

  Wat is er deze zomer trendy op het vlak van kapsels en haarstijlen? Een kort overzicht met de leukste trends vind je hieronder. Met zowel lang als kort haar heb je allerlei mogelijkheden om te kiezen. Eén ding is alvast zeker: hoe gemakkelijker, hoe beter. Een kapsalon zoals Spiegelbeeld kan je hier goed bij adviseren.

  Symmetrische bob en rechte pony
  De eerste trend die deze zomer veel gespot zal worden bij vrouwen, is de symmetrische bob. Het haar wordt op dezelfde lengte geknipt, en dit meestal in combinatie met een recht geknipte pony. Deze pony kan zich zowel net boven de wenkbrauwen bevinden als tot 2,5 cm boven de wenkbrauwen. Wil je dus een fris, vrouwelijk kapsel, dan is deze trend misschien wel iets voor jou.

  Kort, korter, kortst
  Maar het mag allemaal ook heel kort deze zomer! Vrouwen die wel houden van een stoer, jongensachtig imago mogen alles uit de kast halen. Ook dit is één van de trends deze zomer: korte, warrige jongenskapsels. Het bespaart je alvast wat werk ’s morgens wanneer je je opmaakt, en het is bovendien lekker koel op een warme dag.

  Back to the seventies
  Ben je gehecht aan je lange lokken? Geen probleem: voor jou heeft deze zomer ook betoverende, gemakkelijke kapsels in het verschiet. Voor halflang en lang haar is het Shaggy-kapsel weer helemaal in. Hou je wel van een slordige look, dan is dit kapsel in laagjes en nonchalante golven de beste keuze voor jou. Verschillende sterren zoals Taylor Swift en Chloë Grace Moretz werden er al mee gesignaleerd.

  Steil haar: just let it be
  Trend nummer 4 is er eentje voor halflange kapsels. Heeft de natuur je geen krullen geschonken, dan is er voor jou ook geen nood. Steil haar, lichtjes gebekt is een gemakkelijk kapsel dat ook niet veel werk vereist. Vrouwen zonder steil haar die deze coupe ook mooi vinden, kunnen het kapsel ook snel zelf creëren met een stijltang.

  Een warme dag in het vooruitzicht
  Hou je van je lange haren en kun je er maar moeilijk afstand van doen? Het kan vervelend zijn om op hete dagen rond te lopen met lange lokken. Een oplossing voor dit probleem is dan snel gevonden! Maak een paardenstaart, vlecht het haar met een vissengraatmotief of steek je haar op in een dot. Ook deze kapsels doen het nog steeds goed deze zomer en kunnen je ook veel verkoeling bezorgen op warme dagen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply