Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • No Stress… Just Relax
  Rate this post

  Stress heeft een negatieve invloed op je huid. Het kan aandoeningen als eczeem en psoriasis verergeren. Ook maakt stress de huid vatbaarder voor bacteriën, waardoor je meer last van acne kunt krijgen. Maar wist je ook dat door stress je huid sneller kan verouderen?

  Bij stress maakt je lichaam cortisol aan. Cortisol zorgt ervoor dat we kunnen omgaan met stress. Maar als we te maken hebben met chronische stress, dan heeft cortisol juist een negatieve uitwerking. En dat is dus aan je huid goed te merken. De doorbloeding vermindert, waardoor de huidcellen minder zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Onder invloed van cortisol nemen het aantal vrije radicalen toe en wordt collageen beschadigd.
  Ook verliest de huid zijn ­vochtbindend vermogen door beschadiging van de barrièrefunctie.

  Als hannah huidcoach kom ik natuurlijk vaak in aanraking met een gestreste huid. Producten die ik dan altijd voor thuis adviseer, zijn:
  – cleansing clay: detoxmasker
  – cell active: voor een sterke doorbloeding
  – vitaminecomplex: voor intensieve hydratatie
  – Oxys Genes: een echte zuurstofboost
  Deze producten, in combinatie met een ­Collageen Booster-behandeling op basis van lichttherapie, waarbij je je 20 minuten lang op een palmenstrand begeeft, zorgen ervoor dat jouw huid in no-time in de relaxmodus komt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply