Rate this post
 • Nog één laatste keer op de foto…
  Rate this post

  Als het leven ten einde loopt en je grootste wens is om met mooie make-up en een prachtig haarwerk op de foto te gaan met al je dierbaren, is dat zeker een wens die in vervulling kan gaan.

  Een aantal maanden geleden stapte een mevrouw onze zaak binnen met een verhaal dat ons allen raakte. Ze was al enige tijd ziek en had door de behandelingen haar haar verloren. Ze wist dat ze in de reservetijd van haar leven zat, maar wilde koste wat het kost nog een keer stralen op de foto met al haar dierbaren. Ze wilde graag weten of wij iets voor haar konden betekenen, en uiteraard wilden wij niets liever dan haar laatste wens in vervulling brengen. Een afspraak was snel gemaakt.

  Samen zochten we een mooi haarwerk uit dat bij haar gezicht paste. De keuze viel op een vlot model met blonde highlights, dat erg natuurlijk leek. Het gaf haar onmiddellijk een heel ander gezicht. Behalve het haarwerk, hebben we ook haar make-up en nagels netjes verzorgd. Het verschil was overduidelijk. Met een mooi kleurtje op haar wangen en nagels fleurde ze helemaal op. Ze genoot er zichtbaar van dat ze zo in de watten werd gelegd en was blij verrast door het resultaat. ‘Ik voel me weer mezelf als ik in de spiegel kijk’, zei ze, ‘dit is precies wat ik wilde!’

  Op de foto was ze het stralende middelpunt, omringd door haar dierbaren. De foto laat zien wie ze werkelijk was: een lieve en warme vrouw die haar tijd het liefst doorbrengt met familie en vrienden. Het prachtige haarwerk en de mooie make-up hadden haar zelfvertrouwen een extra impuls gegeven, zodat ze echt kon genieten van het samenzijn.

  Met trots kijken we terug op een geslaagde dag. Het geeft ons een goed gevoel dat we haar een glimlach hebben bezorgd en we zo konden bijdragen aan een waardevolle herinnering voor de familie. Mensen gelukkig maken met een mooi haarwerk, daar doen we het voor! Als we dat zien, is onze missie geslaagd. Het is altijd een ontroerend moment als wij ons doel hebben bereikt.

  Layla Koopal
  eigenaar Frans Koopal Haarwerken

  Lang plezier van je haarwerk
  Om een haarwerk mooi in model te houden, is regelmatig onderhouden het beste. We adviseren om het haarwerk een keer in de twee à drie maanden te wassen. Dat is niet ingewikkeld. Je kunt het haar wassen met een speciale pruikenshampoo (bij ons verkrijgbaar). Los een eetlepel van de shampoo op in een bakje lauw water. Laat het haarwerk 30 minuten in het water liggen en spoel het daarna voorzichtig uit in lauw water, zonder te wringen. Doe vervolgens een eetlepel speciale pruikenbalsem in het spoelwater en laat het haarwerk hier nog 15 minuten in liggen. Spoel het haarwerk nog even af onder de kraan en droog je haarwerk door deze voorzichtig tussen twee handdoeken te deppen. Laat het haarwerk nadrogen op een handdoek

  Was je het haarwerk ‘s avonds, dan kun je het de volgende dag alweer dragen. Lang haar heeft extra verzorging nodig. Het is dan verstandig om je te laten adviseren door een specialist. Ook een haarwerk van echt haar kun je het beste door de haarwerkspecialist laten wassen.

  Voor een persoonlijk advies en speciale verzorgingsproducten kun je bij onze specialisten terecht. Na enige tijd kan het haarwerk ruimer gaan zitten, door bijvoorbeeld transpiratie. Wil je weten hoe je jouw haarwerk het beste kunt verzorgen? Of is jouw haarwerk aan onderhoud toe? Je kunt altijd bij ons terecht voor een gratis controle of vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag bij met een luisterend oor en een persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen.

  Liefs, Layla

  Uit de zaak
  Frans Koopal Haarwerken is al 3 generaties lang een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval van een passend haarwerk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply