Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij nog happy met je baan?
  Rate this post

  De vakantie is altijd zo’n perfect moment voor zelfreflectie. Even weg uit de hectiek van alledag kun je wat afstand nemen en je leven overzien. Een moment van reflectie. Neem nu je werk. Ben je écht tevreden met je baan of droom je stiekem van een heel andere carrière. Durf jij het roer drastisch om te gooien of ga je liever voor veilig. Doe de zelftest en laat je verrassen door het resultaat.

  1. Ik zie er vaak tegenop om naar mijn werk te gaan  Eens/Oneens 
  2. Ik ben niet gelukkig met mijn huidige functie  Eens/Oneens 
  3. Mijn baan bezorgt me veel stress  Eens/Oneens 
  4. Ik zou graag iets anders willen doen, maar ik weet niet wat  Eens/Oneens 
  5. Ik voel me ondergekwalificeerd in mijn werk  Eens/Oneens 
  6. Ik zou me graag verder ontwikkelen, maar dat kan niet in mijn huidige baan  Eens/Oneens 
  7. Ik zou voor mezelf willen beginnen, maar durf de sprong niet te wagen  Eens/Oneens 
  8. Ik wil een betere balans tussen werk en privé  Eens/Oneens 
  9. Ik heb altijd gedacht dat dit mijn droombaan was, maar ik haal er geen voldoening meer uit  Eens/Oneens 
  10. Ik heb een plan, boodschap of doel en wil dat graag in de wereld uitdragen, maar ik weet niet waar te beginnen  Eens/Oneens 

  Heb jij vaker ‘oneens’ dan ‘eens’ aangekruist? Gefeliciteerd! Jij zit helemaal op je plek. Blijf wel zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. De wereld om je heen verandert immers ook voortdurend en op die manier groei je daarin mee. Wanneer jij vijf of meer vragen met ‘eens’ hebt beantwoord, is het wellicht tijd voor verdere ontwikkeling en verandering. Daar is moed voor nodig en daarom is het goed om iemand naast je te hebben staan die je in dit proces coacht. Jolande van Driel denkt met je mee. Wil je ook weten waar jij weer energie van krijgt en in welke werkomgeving jij het beste uit jezelf haalt? Doe de quick scan ‘ontdek je natuurlijke leiderschapsstijl’ op de website www.coachhouse.nl!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply