Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nog één keer afvallen, maar nu goed!

  Afslanken is vast niet jouw grote hobby. Wél wil je het liefst een slank en mooi gevormd lichaam. Het zou dan heel fijn zijn als er een methode bestaat die jou hierbij helpt, zonder dat het jou veel moeite kost.

  Als je gewicht wilt verliezen, dan helpt het om voldoende te bewegen en verantwoord te eten. Daarnaast zijn er andere manieren om gewicht te verliezen, je conditie te verbeteren of een strakkere huid te krijgen. Warmte kan hierbij heel goed helpen! En dan niet door stil in de zon of naast de kachel te gaan liggen. maar door te sporten in de TFM-cabine. Deze doorzichtige cabine wordt verwarmd tot 37 graden. Deze temperatuur zorgt voor een betere doorbloeding en een beter afweersysteem, een snellere calorieverbranding en vermindering van cellulitis.  Bovendien voorkom je door de warmte de nare spierpijn die je bij normaal sporten vaak ervaart. In de cabine zitten hand- en voetlussen met weerstanden, waarmee je gericht kunt werken aan de gebieden waar je strakker wilt worden. Als je deze sportsessie afsluit met de infraroodsauna, kom je helemaal tot rust en stimuleer je ongemerkt het  afvalproces en het herstel van de spieren.

  Reken af met je buikvet
  Buikvet is vaak hardnekkig: je traint je suf, maar dat buikje blijft vrolijk aanwezig. Als je gaat sporten op de home­trainer of de loopband, doe dat dan met de Better Belly. Deze buikband geeft warmte af aan jouw buikgebied. De temperatuur wordt verhoogd tot 55 graden en als je hierbij gaat bewegen, dan zal je lichaam zijn uiterste beste moeten gaan doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor verbrandt jouw lichaam extra snel het over­tollige buikvet en heb je sneller en meer resultaat dan bij een normale sportsessie zonder de Better Belly.

  Laat je inpakken
  Met de Universal Contour Wrap geef je je lichaam een intensieve schoonmaakbeurt én verlies je centimeters. Je wordt ingepakt met elastische zwachtels die in Dode zeeklei zijn gedrenkt. Deze bodywrap is al jaren een  effectieve aanpak voor het ontgiften van je lichaam. Het zorgt voor versnelling van je stofwisseling, revitaliseert je huid en heeft een afslankend effect.

  Let op je voeding
  Naast sporten is goede voeding erg belangrijk om jouw persoonlijke doelen te behalen. Om jouw afvalproces te ondersteunen, kun je gebruikmaken van Slinc. of Protiplan. Hierbij eet je regelmatig, voldoende en  volgens een vaste structuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply