Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nóg mooier gezonder bruin worden
  Rate this post

  Vitamine D beschermt ons lichaam tegen allerlei ziektes en aandoeningen. Het wordt door ons lichaam aangemaakt door de UVB-straling van zonlicht. Helaas krijgen de meeste Nederlanders slechts een klein deel van de dagelijkse benodigde vitamine D binnen, omdat we niet voldoende zonlicht in Nederland hebben. Door het gebruik van de zonnebank kun je een tekort aan vitamine D aanvullen!

  Zonnestudio Magic Sun is een professionele zonnestudio, in de buurt van het centrum van Zoetermeer. Wij hechten veel waarde aan een goed zonneadvies en een vriendelijke service, en we stellen de hoogste eisen aan hygiëne in de zonnestudio en onder de zonnebank.

  Klantvriendelijk
  Wanneer je langskomt voor een bezoek, kom je voor ontspanning. Daarom doen we er alles aan om jou een welkom gevoel te geven. Zo kun je genieten van een drankje aan de leestafel en gebruik maken van (gratis) demake-up producten in de make-uphoek. Bovendien ligt er altijd een schone handdoek en een verfrissingsdoekje klaar om je na het zonnen op te frissen.

  Hygiëne
  Onze studio is brandschoon! De medewerkers werken volgens een landelijk hygiëneplan, waarbij de zonnestudio en zonnebanken volgens een vast schema worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast wordt de zonnebank na ieder zonnebezoek gereinigd, zodat je verzekerd bent van een ontspannen zonnebad.

  Nieuwe zonnebank
  We hebben nu ook de gloednieuwe Ergoline 1600 met Beauty Lights. Door de unieke combinatie van UV- en rood licht krijg je een bijzonder mooie en diepe bruine kleur en is tegelijkertijd huidverzorging mogelijk. Ergoline is de marktleider op het gebied van zonnen, en de nieuwste technieken zorgen voor het mooiste bruiningsresultaat.

  Zonnestudio Magic Sun is aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen, de branchevereniging voor zonnestudio’s, fabrikanten en leveranciers van zonneapparatuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply