Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Nog steeds netjes op gewicht’
  Rate this post

  Ik ben in mijn kinderjaren altijd dun geweest, totdat de puberteit om de hoek kwam ­kijken. Laten we zeggen dat ik een aantal patatzaken goed gespekt heb. Nu ben ik ook nog eens lang (1,81 m), dus toen ik 127 kilo woog, wist ik dat er iets moest gebeuren. Ik was toen 18 jaar oud.

  Ik ben toen op eigen houtje 20 kilo afgevallen. Jarenlang heb ik rond de 105 kilo gewogen, totdat een vriendin van mij vertelde over Cambridge. Ik was toen 31 jaar. Ik ben toen bijna 30 kilo afgevallen. Ik woog 79 kilo en voelde mij goed. Alleen heb ik toen niet afgebouwd, waardoor ik weer in mijn oude eetpatroon viel en 5 jaar later weer op mijn oude gewicht zat. Ik schommelde steeds tussen de 95 en 100 kilo. Op mijn 36ste ben ik voor het eerst moeder geworden. Tijdens mijn zwangerschap ben ik ruim 25 kilo aangekomen en na de bevalling woog ik weer 105 kilo. Na een aantal maanden zo te hebben rondgelopen, was ik er klaar mee en wist ik dat ik serieus moest gaan afvallen, maar ook mijn mindset moest veranderen. Ik kwam terecht bij Liesbeth. Ik was zwaar gemotiveerd. De eerste weken gingen dan ook snel. Ik was 9 kilo kwijt en woog 96 kilo. Ondertussen was mijn Cambridge consulente verhuisd, en zo kwam ik bij Annemarie terecht. Na ongeveer een kwartaal weeg ik nu weer 84 kilo. Dat is inmiddels 3 maanden geleden en ik ben nog netjes op gewicht. Ik sport en let goed op wat ik eet, maar geniet ook. Ik heb na Cambridge ook echt mijn mindset moeten aanpassen. Ik ben erg tevreden.
  – Anushka

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply