Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nog steeds vrouwelijk & stijlvol
  Rate this post

  Wie denkt dat protheselingerie alleen maar bestaat uit grote, huidkleurige bh’s heeft het helemaal mis. Ook voor vrouwen met een borstprothese is er een groot ­assortiment aan modellen en kleuren. Mooie, vrouwelijke lingerie die bij jou past en waarin je niet kunt zien dat je een (deel)prothese draagt.

  Borstprothese
  Niet alleen voor protheselingerie, maar ook voor borstprotheses zelf bij je bij De Magneet aan het juiste adres. Er is een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten. Daarom wordt er alleen op afspraak gewerkt, zodat de mammacarespecialist die je de prothese aanmeet, alle tijd voor je kan nemen. Er wordt altijd een zo goed mogelijke oplossing voor jouw specifieke situatie gevonden.
  Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten zodat jouw prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. De Magneet is een door SEMH erkende leveranciers van mammaprotheses.

  Verschillen
  Wanneer je borst gedeeltelijk of helemaal is weggehaald, kun je meestal niet meer de bh’s dragen waar je aan gewend was en ben je aangewezen op een prothese-bh. Deze zien er grotendeels uit als een ‘gewone’ bh.
  Er zijn echter wel een aantal verschillen:
  • in de cup zit een hoesje waar je je (deel)prothese in kunt doen, zodat deze tijdens het dragen niet verschuift.
  • het decolleté sluit iets hoger.
  • de schouderbandjes zijn vaak breder voor voldoende steun.

  Badmode
  Wist je dat er ook speciale prothese­badpakken, -bikini’s en -tankini’s zijn? Hierin kun je je vrij bewegen en zorgeloos zwemmen zonder dat iemand ziet dat jij een (deel)prothese draagt.

  Sport-bh
  Sport je veel en graag? Vraag dan naar de speciale sport-bh’s die geschikt zijn voor een prothese.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply