Rate this post
 • Nooit meer bijwerken met een potlood
  Rate this post

  De schoonheidsspecialiste doet tegenwoordig veel meer dan alleen een mooi make-upje! Instituut Jossy van der Zwan is al meer dan 30 jaar een begrip in Zoetermeer.

  Een bezoek aan ons instituut is een heerlijke ervaring. Niet alleen omdat je er na zo’n behandeling goed uitziet, maar ook omdat het heerlijk ontspannend en rustgevend is. Wij gebruiken diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en de meest doeltreffende technieken voor schoonheids­behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor diverse ­behandelingen.

  Permanente make-up
  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden: in het zwembad, in de sauna; of je nu lacht of huilt van geluk: je make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

  Medische permanente make-up
  Een bijzondere specialisatie van Jossy is de permanente make-up voor patiënten die na een borstreconstructie de tepelhof willen laten inkleuren. Ook mensen met de haarziekte alopecia kunnen een stuk zelfvertrouwen terugwinnen door hun wenkbrauwen en wimpers via speciale permanente make-uptechnieken te laten zetten. Jossy: ‘Een van de mooiste kanten van ons vak!’

  Jossy van der Zwan zorgt voor je huid! Iedere huid krijgt een optimale behandeling met persoonlijke aandacht en kwaliteitsproducten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply