Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nooit meer bijwerken met een potlood
  Rate this post

  Je hebt er vast al weleens over gehoord: permanente make-up (PMU). Maar is dat nu eigenlijk wel veilig en ziet het er wel natuurlijk uit?

  Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Binnen de permanente make-upbranche is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of de specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk.

  Vakmanschap en betrouwbare apparatuur
  Bij permanente make-up wordt met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid ingebracht. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur de eerste vereisten. Bij Instituut Jossy van der Zwan wordt pas gestart met het aanbrengen van de permanente make-up na een uitgebreide intake, en met een zorgvuldig uitgekozen kleur worden de pigmenten aangebracht in de huid. Na een aantal weken wordt de behandeling herhaald, waarna de make-up drie tot vijf jaar blijft zitten.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply