Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nooit meer hoeven scheren? Het kan!
  Rate this post

  Stel je je eens voor dat je je nooit meer hoeft te scheren. Dat je bijvoorbeeld gewoon naar het strand of het zwembad kunt gaan zonder dat je hoeft te controleren of je oksels en bikinilijn er nog wel verzorgd uitzien. Definitief ontharen is dan dé oplossing!

  Wij bieden definitief ontharen aan met het nieuwste Elos IPL-systeem. We werken hierbij niet alleen met IPL ( Intense Pulsed Light), maar ook met RF (Radio Frequentie).
  Harsen, epileren en scheren behoren dan tot het verleden, maar ook rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haartjes en stoppels verdwijnen. Daarnaast wordt jouw huid strakker en gladder en ligt er nooit meer een donkere waas over het gebied heen. Deze methode is ook ideaal voor mannen die te kampen hebben met overmatige haargroei.

  Intake
  Voor we met de behandeling beginnen, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Hierbij bepalen we of IPL voor jou geschikt is. Ook doen we een proefflits, om te kijken hoe de huid hierop reageert.

  Cavitatie
  Weg met die ‘probleemzones’
  Reken eindelijk af met die vervelende probleemzones! De voor velen bekende hardnekkige vetophopingen zijn nu verleden tijd. Willen ze met sporten en lijnen maar niet verdwijnen? Wij hebben de oplossing.
  Cavitatie:
  – vermindert vet en striae
  – verstrakt de huid
  – verbetert sinaasappelhuid
  – vacuümmassage

  De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie, waarna deze afgebroken vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam verlaten (via de nieren en de lever). Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.

  Alternatief voor liposuctie
  Cavitatie is de nieuwste techniek op het gebied van vet­vermindering en verstrakking van de huid, en is erg ­krachtig en veilig. Het is een alternatief voor liposuctie, alleen dan zonder de pijn, littekens en de herstelperiode, maar wel met een blijvend resultaat. Wij werken hier met de nieuwste cavitatieapparatuur die op een volledig pijnloze manier de vetcellen verwijdert. Dit is dus dé oplossing voor hardnekkige vetophopingen.
  Bij cavitatie wordt er gewerkt in kuurverband. Dit betekent dus dat je meerdere behandelingen nodig hebt. Dit hangt af van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. In de meeste gevallen bestaat een kuur uit 6 behandelingen met een tussenperiode van 1 tot 2 weken. Bij afname van een kuur van 6 behandelingen krijg je tot 31 januari 2017 25% korting!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply