Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Nooit meer ‘panda-ogen’
  4/4 - (2 stemmen)

  Die heerlijke zomer komt er weer aan. Warme zonnestralen op je gezicht en alleen maar vrolijke ­mensen met mooie zomerse outfits en make-up. Maar dan besluit jij een verfrissende duik in het zwembad te nemen met als gevolg dat je eyeliner doorloopt. Hoe voorkom je dan ‘panda-ogen’ en kun je ervoor zorgen dat je mooie make-up perfect blijft zitten? Yes: permanente make-up.

  Schrik niet. ‘Permanente make-up’ klinkt net zo permanent als tatoeëren, maar niets is minder waar! Een tatoeage wordt in het onderhuidse bindweefsel geplaatst. Die is écht permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent.

  Beste versie van jezelf
  Niemand vindt het fijn wanneer je make-up er onnatuurlijk uitziet. Make-up die je draagt, moet bij je gezicht en persoonlijkheid passen. Wanneer permanente make-up je eigen schoonheid benadrukt, blijf je bij jezelf. Hiermee creëer je een natuurlijke en persoonlijke look. Je voelt je lekkerder en zekerder wanneer je weet dat je make-up altijd op z’n plaats blijft zitten. En wie zich goed voelt, straalt dit ook uit!

  Behandeling
  Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Er wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer beweegt, een huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht.

  Permanente make-up vervaagt door de vernieuwing van huidcellen. Bij een jongere huid zal het sneller vervagen dan bij een oudere huid. Na je eerste behandeling kun je de permanente make-up iedere anderhalve tot twee jaar laten bijhouden en bewerken voor een langdurig en optimaal resultaat. Geniet vanaf je eerste behandeling iedere dag van perfect zittende make-up die past bij je natuurlijke en persoonlijke look!

  Op je mooist in de zomer
  Ervaar het gemak van permanente make-up. Geen zorgen meer over doorgelopen eyeliners, maar genieten van de zon en een heerlijke cocktail op het strand. Wil je na een dagje strand nog nagenieten op het terras? Je ziet er niet alleen stralend uit door je bruine kleur, maar ook door je perfect zittende make-up. Eindresultaat? Nooit meer ‘panda-ogen’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply