Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nooit meer scheren en harsen!
  Rate this post

  Uitglijden in de badkamer omdat je er nét niet bij kan. En wanneer je jouw mooie panty wil aandoen, zie je dat je net dat belangrijke stukje op je been vergeten bent te ontharen. Ontharen, harsen, scheren: lastige tijdrovende handelingen. Kan dit gemakkelijker? Ja!

  Er is een doeltreffende methode die effectief, veilig en pijnloos is. Dit is namelijk IPL (permanent ontharen). Bij permanente ontharing worden de haarwortels vernietigd door middel van lichtflitsen. De lichtflits wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar zal op deze plaats nooit meer terugkomen. Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig om een permanent resultaat te bereiken. Hoeveel IPL-sessies je precies nodig hebt, hangt af van jouw huid- en haartype en de zone die behandeld wordt.

  Doeltreffend
  IPL is onder andere geschikt voor gezicht, kin, oksels, armen, benen, bikinilijn en bilnaad. Huidpraktijk Heerenveen maakt niet alleen gebruik van IPL, maar ook van de Nd YAG-laser. Door de combinatie van deze twee methoden kan er nóg doeltreffender gewerkt worden.

  Alleen blonde, grijze of rode haren kunnen niet verwijderd worden met deze methoden. Hiervoor is elektrische epilatie de beste methode.

  Nu is hét moment om te starten met definitieve ontharing! Onderga in de winter de behandelingen, dan heb je komende zomer geen gepruts meer met scheren en de daarbij gepaard gaande irritaties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply